📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Chyba ktoś tu ma problemy ze słuchem. Powiedział "hulia" nie wiem coś ty tam usłyszał
@up
No właśnie nie wiem co ty tam usłyszałeś.
No właśnie nie wiem co ty tam usłyszałeś.
I tak straci, bo na podstawie nowej ustawy PiSu o mediach, pewnie jakiś ksiądz już się szykuje na tą posadkę.
zarabia przez godzinę tyle ile ja przez cały miesiąc i taki głupi, że nie rozumie kto to jest kochający inaczej. Piwko i szacun dla Rosiewicza
@tranzystor dupa cie boli? czytałeś te ustawe pis'u? nie po drodze mi z nimi, ale bardzo kurwa dobrze, że w końcu ktoś te media oczyszcza. Szczegółnie, że według tej ustawy w programach pierwszych tvp czy radia ma być promowana kutlura i wartości patriotyczne.. ale ciebie już boli dupsko lewacka szmato ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów