Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale umie po angielsku?
Czy też z tłumacza będzie korzystał?
Reszta społeczeństwa będzie się musiała nauczyć jego gówno-mowy
To ja tylko powiem, ze cieszący sie z upadku anglii i szwabów oraz kibicujący zeby ten upadek postępował to ludzie nie potrafiący myśleć, taki typowy zawistny plebs.
A to z tej prostej przyczyny, ze jak ich ciapaci zislamizują, to za nas też sie wezmą.
To jest wyraz bezsilności. Kurwa ile można krzyczeć, żeby ludzie się opamiętali i popędzili tych lewackich komuchów? Nic nie dociera. Ludzie to głupie bydło latami warunkowane do posłuszności. Problem jaki widzę to, że ten upadek jest zaplanowany, a wszystko po to aby na koniec kurwy z WEF wjechały na białym koniu i zaproponowały cudowne rozwiązania, pod które tak wytrwale przygotowują wszystko.
To ja tylko powiem, ze cieszący sie z upadku anglii i szwabów oraz kibicujący zeby ten upadek postępował to ludzie nie potrafiący myśleć, taki typowy zawistny plebs.
A to z tej prostej przyczyny, ze jak ich ciapaci zislamizują, to za nas też sie wezmą.
Plebs byłby twoim starym gdyby go pies na schodach nie wyprzedził, pierdolony odklejeńcu.
Czego nie zrozumiałeś, dokładnie napisałem słowo w słowo co jest w tym pocieszającego Zapomniałem dodać że już niebawem w angli lewactwo zostanie wyplenione będzie też dużo nowych filmów z latającymi gejami w głównej roli, co też jak by nie było na tym portalu spotka się ze sporym entuzjazmem. Zajebiście patrzy się na to jak te wszystkie tępe pizdy tak drące mory by pomagać inżynierom będą przez nich jebane do ziemi, i wcale mi ich nie jest szkoda. Z wielką satysfakcją oglądałem filmik jak niemiecki pies pacyfikował staruszka który bohatersko próbował powstrzymać inżyniera z kosą, jeszcze bardziej cieszyło mnie to że inżynier za pomoc ugodził go śmiertelnie.
Jak mam się nie cieszyć , gdy wróg moich wrogów rośnie w siłę i to na ich terytorium
gdyby patrzeć krótkoterminowo, to jest to jakiś powód do zadowolenia. Jednak długoterminowo to raczej nie wróży nic dobrego i dla nas.
gdyby patrzeć krótkoterminowo, to jest to jakiś powód do zadowolenia. Jednak długoterminowo to raczej nie wróży nic dobrego i dla nas.
Doskonale o tym wiem, jednak co jest gorsze mieć pierdolonego fałszywego przyjaciela szwaba za sąsiada, czy wroga który z tym się nie kryje że jest naszym wrogiem?
Doskonale o tym wiem, jednak co jest gorsze mieć pierdolonego fałszywego przyjaciela szwaba za sąsiada, czy wroga który z tym się nie kryje że jest naszym wrogiem?
niemiec, czy ruski nigdy nie był naszym przyjacielem. mogą się maskować, mogą podpisywać traktaty, a i tak zawsze będą naszymi wrogami.
ruskie się trudzą, giną i walczą, a tak właśnie robi się tą robotę, bez jednego wystrzału. Ruskie muszą się jeszcze wiele nauczyć
WEF razem ze skurwiałymi rządami rucha obywateli, Ruscy walczą z WEF,
ale w zasadzie to nie wiem czy Ruscy też dla WEF nie robią, bo efekt jest ten sam - najbardziej ucierpieli zwyczajni ludzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów