18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Przyjaźn mężczyny i.. psa.
s................n • 2010-02-10, 2:06
Rozumiem,że sadystom z natury brak serca - w moim przypadku jednak ogranicza się to co do ludzi. Jestem na tyle popieprzony,że zwierzaki wywołują we mnie politowanie.

Film zrobił na mnie piorunujące wrażenie.
Nie jest śmieszny, zabawny.. ani nawet sadystyczny - choć relatywnie na to patrząc dla niektórych będzie to niezła gratka.
Cegieł nie wysracie, najwyżej się pobeczycie. Tylko się nie przyznawać,bo wyjdzie,że użytkownicy sadistica to cipy.

Wiem,że film był dostępny na inny serwisie gdzie gromadzie się różne cuda z internetów - jeśli już go widziałeś to oszczędź sobie klawiatury na narzekania.

Zgłoś
Mnich 2010-02-10, 2:19 9
...bo w zyciu tak naprawde istnieja tez inne wartosci niz "demotywacja" albo "troling" i glupie dogadywanie na forach z powodu "blenduf" ortograficznych. A kazdy kto tego nie rozumie niech sie jebnie deklem w podsufitke. Masz piwo za prawdziwe lzy tego faceta z filmiku i moje wzruszenie...

jestem zbokiem latam bokiem:3

zigolak - chlopak do wynajecia - ja tylko czekam zeby dac Ci ta przyjemnosc na ktora zaslugujesz... (oferta na powaznie, tak to bym jej tutaj nie pisal _^_ )
Zgłoś
vass 2010-02-10, 4:45 3
Gdyby nie ten puczający komentarz, to wysrał bym cegłe
Zgłoś
N................e 2010-02-10, 8:11
vass napisał/a:

Gdyby nie ten puczający komentarz, to wysrał bym cegłe

Musiałoby boleć.
Zgłoś
crazyworld 2010-02-10, 8:47
Nie tak dawno przeżyłem dokładnie to samo. Niech będzie, że jestem cipa...
Zgłoś
.................. 2010-02-10, 8:57
suckinsyn napisał/a:

Przyjaźn mężczyny i.. psa.

Widziałeś może film Red (2008)?
Zgłoś
Scorpio_SIC 2010-02-10, 9:32 1
Absolutnie mnie to nie rusza. Jakiś gość, z wyglądu przypominający płótno P.Picassa beczy bo psa stracił..

"Dość powszechne fantazje seksualne, których głównym motywem jest cierpienie i upokorzenie, nie wystarczają do stwierdzenia, że mamy do czynienia z sadyzmem."
Zgłoś
pittero 2010-02-10, 10:15 5
Scorpio_SIC napisał/a:

Absolutnie mnie to nie rusza. Jakiś gość, z wyglądu przypominający płótno P.Picassa beczy bo psa stracił..

nie oceniaj ludzi swoją miara po wyglądzie
widać po tym że prostak i pustak z Ciebie
jednak większość ma pewnie więcej empatii
Zgłoś
Scorpio_SIC 2010-02-10, 10:23 2
pittero napisał/a:

nie oceniaj ludzi swoją miara po wyglądzie
widać po tym że prostak i pustak z Ciebie
jednak większość ma pewnie więcej empatii

pustak to Cię zrobił.. moja opinia jest taka jaka jest i chuj Ci do niej

"Dość powszechne fantazje seksualne, których głównym motywem jest cierpienie i upokorzenie, nie wystarczają do stwierdzenia, że mamy do czynienia z sadyzmem."
Zgłoś
CougarV6 2010-02-10, 10:25
Scorpio_SIC napisał/a:

Zapomniałeś dodać, że jesteś twardzielem i nigdy nie płaczesz
Zgłoś
.................. 2010-02-10, 10:32 1
pittero, Scorpio_SIC, już nic więcej niemiłego nie odpisujcie sobie.
Zgłoś
D................e 2010-02-10, 10:47 3
Zawsze są łzy, jak się traci coś albo kogoś na kim Ci zależy - życie.

Ale filmik wzruszający ;_;
Zgłoś
S................s 2010-02-10, 11:56
W akim razie jestem wielką WIELKĄ grubą Cipą !

Biedny ;|
Zgłoś
z................w 2010-02-10, 12:01 1
Prawda taka ze jak ktos niema psa to niewie co to znaczy go stracic ja mam psa od 17 lat i nie wyobrażam sobie tego że może już go nie byc
Zgłoś
.................. 2010-02-10, 12:03 7
zajcewow napisał/a:

ja mam psa od 17 lat i nie wyobrażam sobie tego że może już go nie byc

To użyj wyobraźni, bo za długo psina już nie pociągnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów