18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Grupa legniczan z ZSS nagrała bardzo ciekawy film na studniówkę (link do całego na końcu). Akcja jest wartka, jest broń, pościgi, płonące auta itd. Jednak nikt z twórców nie spodziewał się tego co się wydarzyło później.

W jednym z ujęć kręconych na potrzeby filmu dochodzi do porwania chłopaka z placu w samym centrum miasta.

Prawi obywatele nie omieszkali poinformować odpowiednich służb o tym co się wydarzyło. Co na to media i owe służby?:

Całośc na YT:
/watch?v=qhU4iaH_Dp0

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
smyndryl 2013-01-03, 13:57 2
@MortiCRX
Od Wrocławia się odpierdol!
Zgłoś
Adrianadernew 2013-01-03, 13:58
pojebany kraj....
jak słucham czasami podczas świąt opowieści dziadków czy też rodziców co robili jak byli młodzi to im zazdroszczę. Teraz za wszystko jak nie grzywna to mandat albo do pierdla. a do tego wiekszosc ludzi woli siedziec przed kompem niz wyjsc na dwór i coś porobić kurwa mać co bardzo mnie wkurwia!
( rozumiem wejść na jakiś czas , coś pooglądać , sprawdzić itd bo to w naszych czasach normalne ale nie siedzenie 20h na dobe przed kompem )
Zgłoś
dudidudi 2013-01-03, 14:02 2
okay, a czy Ci debile przed ''akcją'' nie mogli iść na psiarnię i poinformować panów, że kurwa mogą urywać się telefony żeby nie było przypału?
Zgłoś
Werewolv 2013-01-03, 14:05
Jeśli porwanie było by prawdziwe nigdy by nikogo nie znaleźli
Zgłoś
Zacharael 2013-01-03, 14:08 3
Niektórzy są widzę tu ładnie po*ierdoleni. Będziesz sobie szedł ulicą, przewiną Cię dresy w kominiarkach do bagażnika, a ludzie i policja pomyślą: "He, he. Pewnie znowu studniówkowy żart." Tobie w tym czasie w*ierdolą i wyrzucą gdzieś w lesie. Super zabawa.

Nie ma we mnie nawet kropli żalu. Jest tylko duma, że jestem synem tego kraju.
Zgłoś
mikarosek5 2013-01-03, 14:18
Gangster zajedziej w srodku miasta i w sordku dnia i Cie zabierze do lasu i zajebie ..
Pomyslcie loggicznie

P
Zgłoś
DiesIrae 2013-01-03, 14:25 1
"Pościgi, strzelaniny, skurwysyny to nie film..."

You must die I alone am best
Zgłoś
HAL-9000 2013-01-03, 14:32 2
MortiCRX napisał/a:

Chuja wiesz, pewnie nie wyściubiasz nosa z tego swojego zakorkowanego, bankrutującego Wrocka. W Legnicy jest coraz ładniej, miasto się rozwija.

PS. Nie, nie jestem z Legnicy, ale studiowałem tam i dalej lubię tam jeździć.

Jedno lepsze od drugiego. Legnica to żywe śródmieście Wrocławia. Syf i melina, wiecznie rozjebane drogi i obsrane przez kundle chodniki.
Zgłoś
Z................y 2013-01-03, 14:32 1
Pilotn22 napisał/a:

Ktoś mi powie, jakie to wykroczenie popełnili, ze grozi im grzywna? o.O

W sensie, to chodzi o jazdę w bagażniku czy zatrzymywanie się w niedozwolonym miejscu? Ale za to jest kurwa mandat a nie grzywna. Czyli podsumowując jeśli podjadę na przystanek zgarnąć kumpla to jest ok. Ale jak zrobię to w kominiarce to grzywna. Jebane polskie prawo...

Jesteś idiotą... O takich akcjach trzeba poinformować odpowiednie organy, jak przy kręceniu filmu. A kumpla sobie możesz zgarnąć, jeżeli nie stawia oporu i nie posługujesz się atrapami broni. I nie jebane polskie prawo ty koci worze, bo gdziekolwiek na świecie jak wejdziesz do sklepu/banku w kominiarce z platikowym gunem to kto się będzie pytał czy to dżołk, odstrzelą ci dupę, w najlepszym wypadku zkują.
Zgłoś
indrikoterium 2013-01-03, 14:37
W Meksyku by nawet uwagi nie zwrócili

a to po co?
Zgłoś
Rocky_V8 2013-01-03, 14:49
Zly_wrecz_okropny
Nie chrzań buraku na pewno nie należy się chłopakom grzywna! Nagonka medialna wymusza niestety że jest inaczej....
Zgłoś
Mindfuck 2013-01-03, 14:52 1
kurwa, do liftbacka typa wsadzili, widać że farmazon
Zgłoś
Keepo 2013-01-03, 15:00
Pilotn22 napisał/a:

Ktoś mi powie, jakie to wykroczenie popełnili, ze grozi im grzywna? o.O

W sensie, to chodzi o jazdę w bagażniku czy zatrzymywanie się w niedozwolonym miejscu? Ale za to jest kurwa mandat a nie grzywna. Czyli podsumowując jeśli podjadę na przystanek zgarnąć kumpla to jest ok. Ale jak zrobię to w kominiarce to grzywna. Jebane polskie prawo...

Wydaje mi się że grzywna za wszczęcie tych poszukiwań, jak się okazało w ogóle nie potrzebnych. Ale i tak dobrze że społeczeństwo zareagowało Pewnie następnym razem ludzie się na to wyjebią. "Eee tam pewnie znowu film kręcą".

"Plosę mnie nie polywać"

Zgłoś
Liwinech 2013-01-03, 15:21
HAL-9000 w dupie byłeś gówno widziałeś , w Legnicy dziurawych drug ciągle Maleje a wrocław jest rozjebany i to zajebiście chyba jedynie co daje radę we Wrocławiu to Kibice Śląska ( Mimo że Kibicem nie jestem ) Kultura u nich Obowiązuje co Nie tyczy się do całej reszty Badziewia z wrocławia bo Miasto jest chujowe i Ludzie w Nic nie licząc tego 1 wyjątku
Zgłoś
HAL-9000 2013-01-03, 15:33 2
Liwinech napisał/a:

HAL-9000 w dupie byłeś gówno widziałeś , w Legnicy dziurawych drug ciągle Maleje a wrocław jest rozjebany i to zajebiście chyba jedynie co daje radę we Wrocławiu to Kibice Śląska ( Mimo że Kibicem nie jestem ) Kultura u nich Obowiązuje co Nie tyczy się do całej reszty Badziewia z wrocławia bo Miasto jest chujowe i Ludzie w Nic nie licząc tego 1 wyjątku

Jestem średnio dwa razy w tygodniu, w legnicy, buraku pastewny, prywatnym autem, dlatego mi to dokucza oraz wiem, bo widzę, że wcale rozpierdoliny nie ubywa. Co do tego że gówno widziałem, to się zgodze, poza fikuśnym rynkiem i paroma punktami, legnica wygląda prawie tak samo jak w czasach gdy ją ruscy opuścili.

P.S. Zajebistą macie choinkę w rynku. Szczególnie jak człowiek chce odpocząć po robocie przy rynku mieszkając.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów