dzizus kurwa ja pierdole, nie, nieeeeee, skoro wg owych babc tak wyglada porwanie, to ja proponuje juz odstawic wszelakie seriale debilnie-cofajaco umysłowo...a Ci co sapia ze, gamonie powinni kogos powiadomic, to niech sie w glowe jebna, to nie polski "pro" film, gdzie kreca godzine czy dwie jedna scene z kartonami, tylko zwykly czeski film, 30 sekund i koniec...po drugie...kurwa! Legnica, to nie Warszawa gdzie w centrum tlumy wieksze, niz na wyprzedazach w hipermarketach.
Nie wiem, stracilem watek, a nie chce mi sie czytac tych pierdol co nabazgralem.
Ogolnie rzecz biorac, bandyty powinny dostac kopa w dupe z 15 godzin prac spolecznych i wsio, a nie grzywny....Grzywna za uruchomienie organow scigania do porwania?! Bredzisz synu Tuchajbeja! Cala ich praca polegala na sprawdzeniu kamer monitoringu (chyba macie tam cos takiego), spisaniu blach, namierzeniu wlasciciela pojazdu i wyjasnienie calej sytuacji...no skurwysyny sie przepracowaly....to juz te jebane baby drozej tel do dzielnicowego wyszedl niz ich poscig.