Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jeszcze Golden Retriever - trudno o bardziej kochanego pieska...
a jednak stało się coś że przegiął pałę..
Tutaj to widać premedytację, ale nie zawsze tak jest. Znajomemu zdarzyło się coś podobnego. Zaparkował tyłem do chodnika, przeszedł na drugą stronę ulicy do sklepu (sklepy są po obu stronach ulicy, co ważne dla historii), po chwili wrócił i odjechał. Dwa skrzyżowania dalej ktoś zaczął na niego trąbić. Zatrzymał się i zorientował, że ma przyczepionego do haka na smyczy poobijanego i poobdrapywanego buldoga. Właściciel wszedł na chwilę do sklepu po tej samej stronie co hak i zaczepił na nim psa, który ułożył się w cieniu i nie dało się go zobaczyć. Na szczęście skończyło się na drobnych obtarciach i zwierzak wrócił do właściciela, który ze wstydu prawie zemdlał.
Kurwa pies, za taki akt głupoty, powinien temu właścicielowi jaja odgryźć.
A znęcanie się nad zwierzętami jest oznaką słabości i bycia ciotą.
Co Wam pchlarza szkoda?
Ciebie też chętnie tak przewiozę, a potem napiszę - Co Wam pizdy z neta szkoda?
Człowiek to dziwna istota, oglądam harda, obcinanie łbów itd. a takiego psa mi szkoda aż wyłączyć chciałem.
Zgadzam się z tobą, weźmy jako przykład wujka Adolfa.
W 1933 roku Hitler podpisuje ustawę o ochronie praw zwierząt (Tierschutzgesetz). Na mocy przepisów zakazuje uboju rytualnego, Hitler zakazuje wiwisekcji, zabrania eksperymentów na zwierzętach, wprowadza ograniczenia dla myśliwych. W USA zostaje odznaczony za zasługi dla "mniejszych braci"
Z drugiej strony wysłał miliony ludzi na śmierć i nawet brewka mu nie drgnęła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów