📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
I tak 90% luda nie załapie. Zaraz będziesz musiał odpowiadać na pytania w stylu "a o co tutaj chodzi?"
przynajmniej patrząc na poziom intelektualny jegomościa oraz naszego społeczeństwa trzeba przyznać, że chociaż wygrał uczciwie
To prawdopodobnie nie jego wina, tylko babol strzelony przez mistrzów reklamy. No cóż, ale z ortografią za pan brat nie byli
Bardziej sadystyczny jest fakt, że spora część ufoludów na sadolu posługuje się polszczyzną na poziomie starszaków.
B.
Mógłbym dostać wszystkie plakaty tych wąsów. Sprzedałbym je na makulaturze. Zarobił bym kupe szmalu, i ich wszystkich sprzątnął. A i przyczynił bym się do ochrony środowiska. Każdy byłby zadowolony. Heil
jak by napisał "wyborcom" to nie zmieściło by się całe zdanie...
"Gniewny, że sam nie może dać ognia, bo w tłumie Moskalów od Polaków rozróżnić nie umie..."
Mówi językiem tych którzy na niego głosowali, to chyba dobrze
Bardziej niz to ą zraziło mnie to, ze pieprzony moskal startuje na radnego...
I sie dziwic ze sie zle w kraju dzieje...
I sie dziwic ze sie zle w kraju dzieje...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów