A tutaj żartownisie jeżdżą po ulicach i wesoło wykrzykują "Darmowe bilety do Donbasu, Klescheevki, Adveevki!"
A tutaj żartownisie jeżdżą po ulicach i wesoło wykrzykują "Darmowe bilety do Donbasu, Klescheevki, Adveevki!"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczyło aby Zelenski zadekretował, że przez następne 10 lat Ukraina nie wejdzie w żaden międzynarodowy pakt militarny. Tylko kurwa tyle. Gdyby temu czerwiowi cokolwiek zależało na Ukrainie to zrobiłby to natychmiast jak tylko Rosjanie zaczeli gromadzić wojska na granicy i miałby czyste ręce w momencie ataku Rosji. Sam bym dzisiaj potępiał Rosjan. Ale ta kurwa absolutnie nic nie zrobiła aby dyplomatycznie rozwiązać kryzys. Zresztą jakim kurwa on jest dyplomatą skoro polityką zajmował się od 3 lat...
Ja pierdole, powielasz narrację Kremla a przed wojną była w ofercie neutralność Ukrainy w zamian za oddanie terytorium i gwarancje bezpieczeństwa.
Tak, a ten czerw Zelenski wozi się po świecie na bankietach...
A jak ma spotykać się z liderami innych krajów?
Ciekawe tylko, dlaczego nie ma tu drwiących komentarzy, jak w tych filmach o mobilizacji w Rosji.
Chciało im się wojny to teraz niech nie narzekają mogli zrobić porządek z władzą jak mieli okazję
W sensie komu chciało się wojny?
Czytam tą pyskówkę i mam deja vu, przecież Siriuz to wszystko powtarza od dwóch lat jak katarynka, po co z nim dyskutujecie? Karmicie tylko trola tym, co lubi.
A z dystansu patrząc, rekrutacja do ukraińskiej armii to jakby nie nasz problem, tylko Ukrainy, nie sądzicie?
W punkt Kolego, w punkt. To bezsensowne jak dyskusja z idiotą. Jakakolwiek interakcja z tym czymś, to tylko kolejna okazja, aby wciskał przekaz swojego pana.
no tak, ale nikt zdrowy rozsadkowo nie zaklada uzycia broni atomowych, mowie tu o konwencjonalnym podejsciu do wojny,
z ta bronia hipersoniczna, brzmi groznie, ale w praktyce jest ich za malo i sa zbyt drogie by cokolwiek mogly zdzialac, ukraina oberwala tysiacami pociskow manewrujacych doslownie wyczerpujac magazyny rosyjskie i jak widac, prąd w kijowie dalej jest
natomiast zagrozenie ze rozleje sie armia czerwona wraz z tysiacami swoich czolgow po europie juz nie istnieje
Poczytaj o modułach UMPK do starych bomb np FAB 1500. Jak wiadomo bomby są nie do zestrzelenia z racji na gruby korpus, a tego mają w chuj.
Spoko. Dodatkowo zgłosiłem go do moderacji za niepotrzebne zgłoszenie.
Może kolejne 30 dni wakacji dostanie.
tylko to potraficie miekkie faje.
[ Dodano: 2024-08-11, 21:56 ]
A to skąd wiesz?
z artykułów na WuPe :DDDD. uwielbiam czytać te wysrywy róznych tamczaków,, modzelewskich i zagórskich.....
[ Dodano: 2024-08-11, 21:59 ]
Z kątowni. Siriuz jak wrócisz z Białorusi do Polski wtedy pisz swoje wypociny. Jest sobota. Idź lepiej grilla z sędzią Szmydtem grilla zrobić.
ale ty masz zajebiście silną psychikę. Pochwaliłem więc mam nadzieję że nie doniesiesz Angelowi i nie dostanę znowu bana. Prawdziwy macho nie to co te miękkie faje mocne tylko w gębie. Ty jeszcze kacapom pokażesz!!!!
Będzie trzeba to pójdę, na szczęście dzisiaj giną ukry i ruskie ścierwo i niech tak to trwa jak najdłużej (dlatego popieram zasilanie ukrainy bronią, amunicją i czego tam potrzebują, by konflikt trwał jak najdłużej, pochłonął jak najwięcej ruskich i jak najwięcej zruinował kacapię i ukrainę). Natomiast jak się tak nieszczęśliwie złoży że trzeba będzie bronić ojczyzny to mam nadzieję że Państwo Polskie stanie na wysokości zadania i od pierwszej chwili konfliktu (a tak naprawdę odpowiednio wcześniej gdy się na niego będzie zanosiło) zablokuje granice nie pozwalając uciec nikomu w wieku poborowym i skutecznie będzie ogarniać rezerwy dla armii, obronę cywilną itd.
I doskonale wiem że na dzień dzisiejszy to wszystko leży i trzeba masę pracy włożyć by system na "w razie co" zaczął działać.
A dekownikom kulka w łeb lub sznur na ich zasrane szyje.
Ale cię kurwa fantazja ponosi karaluchu uległy
jesli dostajesz wezwanie do komisariatu, jednostki wojskowej i celowo unikasz pojawienia sie tam, to jest jasne ze doprowadza cie do niej siłą,
to samo dzieje sie w rosji, tj. armie mobików
To samo działa się u nas jak była armia poborowa, jak się nie stawiłeś na komisję to policja cię dostarczała, jak się nie stawiłeś do jednostki to żandarmeria wpadała po Ciebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów