18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nwonigers 2017-09-09, 14:36 7
chcialbym taka animacje z sila wiatru tornad poszczegolnych kategorii. Mam plytke z filmem pol dokumentem pol fabula o hipotetycznej sytuacji pojawienia sie f5 w miescie w srodku dnia oraz ogolnie powstawania superkomorki itd.
Zgłoś
A................o 2017-09-09, 14:44 86
W polsce psy mają solidniej budy pozbijane niż amerykanie domy.
Zgłoś
nwonigers 2017-09-09, 14:52 8
up znowu zacznie sie walkowanie tematu budowania domow w poszczegolnych regionach swiata;d ale ja juz to dupce nie mam sily.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2017-09-09, 15:34 16
Może należałoby stawiać chociaż te zewnętrzne ściany z podwójnej warstwy zapałek?
Zgłoś
Noside 2017-09-09, 16:30 3
socjalmmv napisał/a:

Tak swoją drogą, niby wszystko dookoła rozpierdala a gościu sobie spokojnie stoi i nagrywa.

Jak się buduje domki z kartonu, to nie dziwota.
Zgłoś
Foto123 2017-09-09, 17:34 1
nwonigers napisał/a:

chcialbym taka animacje z sila wiatru tornad poszczegolnych kategorii. Mam plytke z filmem pol dokumentem pol fabula o hipotetycznej sytuacji pojawienia sie f5 w miescie w srodku dnia oraz ogolnie powstawania superkomorki itd.

Też to kiedyś miałem (moze jeszcze gdzieś mam). Tego była cała seria razem z jakimś magazynem naukowym.
Jednak superkomórki dzielą się na dwa typy (wysokoopadowa i niskoopadowa) i mogą powstawać na różne sposoby. Niewiele pamietam, ale jak sobie ten film przypomne to troche bledow bylo w nim.
Zgłoś
jbone 2017-09-09, 18:29 3
robię kurwa bunkier z betonu w piwnicy zapasy na miesiąc(żarcie puszkowe wytrzymuje nawet dwa lata.zamykam właz i czekam.Ameryka która jest nastawiona na wojnę nuklearną nie potrafi się obronić przed huraganem.nie wierzcie w to
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-09-09, 19:32 2
No, ciekawe jakiej kategorii byłaby ta burza na Jowiszu co trwa od pięciuset lat?
Zgłoś
Catar 2017-09-09, 22:07 2
socjalmmv napisał/a:

Tak swoją drogą, niby wszystko dookoła rozpierdala a gościu sobie spokojnie stoi i nagrywa.

ty tak na serio?
Zgłoś
socjalmmv 2017-09-09, 22:12 25
@up
Jasne że tak. Ciebie to nie dziwi że dach z chaty zwiewa, a gościu sobie stoi i ma wyjebane?
Zgłoś
Catar 2017-09-09, 22:34 1
@up
tak na serio nie zdajesz sobie sprawy, ze to jest CGI a gosciu stoi przed green screenem?
Zgłoś
Essent 2017-09-09, 22:41 3
Up Nie dajcie się trolowi
Zgłoś
Sonal 2017-09-09, 23:10 7
Catar - jesteś naiwnym ciulem. Innych słów nie mam... W każdym razie wiem, że na starość ktoś Cię na pewno wyjebie metodą na wnuczka, bo szkoda nie skorzystać z wyjebania takiego naiwniaka.
Zgłoś
Pifffko 2017-09-09, 23:10 2
@catar
Co ty tam piepszysz?!

Koleś niby stoi przed kuźwa huraganem. Widać ewidentnie, że ta siła tego huraganu się zwiększa (mowa o tych cyfrach na dole) i widać też, że dom rozwala się coraz bardziej. A ten koleś niby sobie stoi ciągle tak samo?! A jakby tam no nie wiem budę dla psa postawić? samochód? cokolwiek innego??? teżby sobie tak stało?!

Prawda jest taka że zwiałoby gościa po kilkunastu sekundach tego filmu.. Dosłownie by zwiało

To jest ściema i tyle. Żyjemy w takich czasach, że to spokojnie może być wysokozaawansowana technika CGI. Lub też dom może sobie stać przed green screenem, a efekty na ten dom mogą być nakładane metodą CGI. Ale, kurwa, żeby człowieka tak wygenerować?!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem