Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Długie ale na końcu najlepsze.
Najlepsze by było jakby mu ktoś wjechał z partyzanta mocnym sierpem tak żeby się położył obok tego którego katował.
kopanie w głowę leżącego to już skurwienię się, niżej nie można upaść.
Popatrz jak polska upadła można mozna
kopanie w głowę leżącego to już skurwienię się, niżej nie można upaść.
Taka przypowiastka. Za gówniaka starszy kolega z dzielnicy opowiedział mi co mu się przydarzyło. Gostek z kimś się pokłócił i doszło do bójki, udało mu się dobrze trafić tego drugiego i tamten padł na ryj. Kolega honorowo odczekał, pomógł tamtemu wstać i jak doszedł do siebie, wrócili do napierdalania. Następnie to tamten powalił koleżkę i "w podzięce" zatańczył mu kujawiaka na łbie. Taka nagroda za honorowe zachowanie. Gostek powiedział, że już nigdy nie popełni takiego błędu. I ja wziąłem sobie to do serca i za każdym razem gdy zdarzało mi się z kimś bić i udało mi się przewrócić przeciwnika, to sprzedawałem przynajmniej 2 profilaktyczne kopy na łeb (zakładając, że tamten zrobiłby tak samo). Koniec.
Jest nawet takie powiedzonko: szukać uczciwej walki na ulicy, to jak szukać miłości w burdelu.
Taka przypowiastka. Za gówniaka starszy kolega z dzielnicy opowiedział mi co mu się przydarzyło. Gostek z kimś się pokłócił i doszło do bójki, udało mu się dobrze trafić tego drugiego i tamten padł na ryj. Kolega honorowo odczekał, pomógł tamtemu wstać i jak doszedł do siebie, wrócili do napierdalania. Następnie to tamten powalił koleżkę i "w podzięce" zatańczył mu kujawiaka na łbie. Taka nagroda za honorowe zachowanie. Gostek powiedział, że już nigdy nie popełni takiego błędu. I ja wziąłem sobie to do serca i za każdym razem gdy zdarzało mi się z kimś bić i udało mi się przewrócić przeciwnika, to sprzedawałem przynajmniej 2 profilaktyczne kopy na łeb (zakładając, że tamten zrobiłby tak samo). Koniec.
Jest nawet takie powiedzonko: szukać uczciwej walki na ulicy, to jak szukać miłości w burdelu.
Dokładnie. Albo On, albo ja zero pierdolenia o honorze itd w walce na ulicy . Powalisz gnoja a on ci ożeni kosę w plecy ,dlatego lepiej kogoś wyłączyć na chwilę
Wschodni krąg życia
Walka jednostronna, znaczy że łapiący strzały miał coś na sumieniu, lub też bał się postawić.
Ciężko to trochę sobie wyobrazić, że stoisz spokojnie jak cię ktoś atakuje zwłaszcza w sposób mało dynamiczny jak powyżej.
Dokładnie. Albo On, albo ja zero pierdolenia o honorze itd w walce na ulicy . Powalisz gnoja a on ci ożeni kosę w plecy ,dlatego lepiej kogoś wyłączyć na chwilę
Noo dokładnie, właśnie dlatego najlepiej się nie bić na ulicy i unikać takich aktywności. Ale masz opcje - wygrasz i musisz zgasić typa, szansa, że go zabijesz albo ciężko uszkodzisz i pójdziesz pierdzieć w pasiaki, a potem do końca życia będziesz jakimś cieciem w utylizacji odpadów. ALBO przegrasz i ktoś ciebie napierdoli tak, że miesiącami nie dojdziesz do siebie, a przez słomkę będziesz mógł pić ze ściśniętymi zębami [czy też ich resztką].
Noo dokładnie, właśnie dlatego najlepiej się nie bić
I to jest najrozsądniejsze co żeś napisał. A żeby to było pewne trzeba pić, a nie się najebać.
Popatrz jak polska upadła można mozna
Tak jak cytowana tutaj gramatyka.
Ten komentarz przypomina trochę pojękiwanie walącego konia. Lepiej?Widać, że czerwony coś ćwiczył,
...
Pozdrawiam moich ziomków z krawmagi
bał się postawić.
Czyli darwinizm. Czyli śmierci się nie boi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów