"Siedemnaście lat byłem na przymusowej emigracji za chlebem. Myślałem, że wrócę do wolnej, wspaniałej ojczyzny, a okazało się, że znów muszę o nią walczyć. (...) Nie możemy sobie jednak na to pozwolić, by ciągle trwać, by być parobkami we własnej ojczyźnie".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Siedemnaście lat byłem na przymusowej emigracji za chlebem. Myślałem, że wrócę do wolnej, wspaniałej ojczyzny, a okazało się, że znów muszę o nią walczyć. (...) Nie możemy sobie jednak na to pozwolić, by ciągle trwać, by być parobkami we własnej ojczyźnie".
mowcie co chcecie, ale teraz pojde i zaglosuje na Stonoge, bo kurwa kto jest bardziej dla ludzi jak nie on??
Ar1xxxx napisał/a:
mowcie co chcecie, ale teraz pojde i zaglosuje na Stonoge, bo kurwa kto jest bardziej dla ludzi jak nie on??
Chyba sobie kpisz. Ten sam oszust, złodziej i cham jak cała reszta. Co ty myślisz, że masz jakikolwiek wpływ na obecną gospodarkę, politykę i cały system? Ogólnie gówno masz. To co rozgrywa się na górze jest od dawna poza naszym zasięgiem, a sposoby manipulowania społeczeństwem przez rządzących są trzeba przyznać genialne. Pan Stonoga jest kolejnym pieniaczem medialnym, który robi dużo szumu wokół siebie, udając wojownika z system, natomiast sam do niego należy i czerpie z tego korzyści. Czy to kkaczor czy po czy korwin czy stonoga albo kukiz. To jest jedna i ta sama zgraja rządząca bądź przez rządzących wynajęta.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów