radek225 napisał/a:
Jesteś głupia, czy głupią udajesz? Masz 26 lat, a rozumiesz tyle, jakbyś wczoraj z 20 letniej śpiączki się obudziła. Przecież wiadomo o co chodzi. Niby po co się ciapaty chuj oferuje DARMOWY masaż? Co innego, jakby uczył się dopiero masować, a koleś napisał, że przed przyjazdem do Polski wykonał SETKi masaży. Po co więc w Polsce oferuje się ZA DARMO? Poza tym gdzie dostaniesz darmowy masaż? Za darmo nawet w mordę nie dostaniesz, bo i na to niestety trzeba sobie zasłużyć. Przyjechał brudas do Polski i chce mu się ruchać. Właśnie takie jak Ty idą z takimi w tany i robią opinię głupich, łatwych i naiwnych polek, które dają na lewo i prawo murzynom i ciapatym. Polakowi nie dasz, bo jest zwykły i codzienny. Chcesz poczuć egzotykę między nogami. Niestety ale taka jest prawda. Smutna prawda. U nas ciągle pokutuje komunistyczny mit, że w Polsce jest chujnia, a na cały świecie jest fajnie, pięknie cukierkowo. U nas ludzie narzekają, jest bezrobocie, ludzie ledwie wiążą koniec z końcem, a na zachodzie, na bliskim wschodzie baby z Polski myślą, że faceci chodzą opaleni, przystojni, szczęśliwi, bogaci, uśmiechnięci. Polka usłyszy Ali, Kali, Alwaro, Enrique i ma przed oczami księcia, z większym niż polak chujem, który na białym koniu wywiezie ją z szarej, polskiej rzeczywistości za granicę, gdzie do końca życia będzie pławić się w luksusie, Leksusie i wielkiej willi z basenem. Ona będzie leżała na leżaku, a boski czarny/ciapaty ruchacz będzie jej przynosił drinki z parasolką i spełniał każdą jej zachciankę. Jeśli tak myślicie, to dziewczyny - naprawdę jesteście głupie i naiwne, jak 10 latki bawiące się w dom. Życzę każdej puszczającej się z murzynem, ciapatym i innym brudasem, smoluchem, by się z nim zabrzuchaciła, a by egzotyczny, boski kochanek Was zostawił. Ani okresu, ani adresu .
tak nawiązując do tematu:
eh niuniek
lat mam jeszcze 25, do kwietnia jeszcze 2 miesiące. Nie dokładaj mi lat, bo tego nienawidzę.
A ciekawa jestem, gdyby pojawiło się takie samo ogłoszenie, tylko że ogłaszałby się Polak. Też byście tak masowo się rzucali w obronie swojej "zwierzęcej" męskości? A tu cię zdziwię, bo jak zaczynałam studia, to właśnie takie usługi oferował pewien chłopak, który skończył szkołę masażu i szkał nowych klientek, które pomogłyby mu rozkręcić interes, bo wiadomo, że plotka to najlepsza reklama. I jakoś nie widziałam aby jacyś obrońcy polskości mieli o to do niego pretensje, choć zazdrośnicy gadali na boku, że pewnie ten masaż, to fiutem po cyckach. Jak widzisz można dostać w Polsce masaż za darmo, z tego co wiem, to i kolesie na takowy się mogą załapać
Nie wiem teraz za bardzo, czy my się znamy czy jak, ale proponowałabym ci trochę pohamować, bo nie wiem czemu, ale chyba obraziłeś mojego męża, notabene Polaka od pokoleń, do tego dorobiłeś sobie jakąś chorą ideologię, która niby miała podeprzeć twoją tezę o tym, że jestem z tych, co wolą ciapatych.
A zdziwiłbyś się, bo nienawidzę ich pewnie bardziej od ciebie, bo i w przeciwieństwie do ciebie muszę z nimi pracować a prawie każdy dzień z nimi utwierdza mnie w przekonaniu, że tylko kretynki wyprane z mózgu sa w stanie polecieć na tą tanią gadkę i nieszczery usmiech. Tylko, że nie tylko Polki na to lecą, poleci na to każda, której jej własny krajan jest totalnym pajacem - a niestety, wielu Polaków właśnie pajacami jest.
Chcecie ratować te miliony zbłąkanych Polek? Wyjdźcie z domu, bo przed komputerem żadnej normalnej nie znajdziecie. W klubie, gdzie jest głośna muzyka, alkohol i inne używki też nie.