📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
uuu stará teraz w domu zajezdzi
Wspaniała praca bioder milordzie! Owca będzie zadowolona.
Najważniejsze to nie zdziczeć i serce mieć przynajmniej brudne.
Zdradzę ci sekret. To nagranie z młodości twojego starego, jak ćwiczył przed randką z twoją starą.
Może techniki nie ma w tym żadnej, ale zawsze jest to jakieś ćwiczenie i ruch. Gryf w dupe za nagrywanie ludzi na siłowni.
I właśnie dlatego nie chodzę na siłownię
Ruszył od kompa na siłkę, nie przeglądał atlasu ćwiczeń ale próbuje. Czyli zrobił więcej jak z 99% sadoli których największym wysiłkiem jest zalogowanie.
1.Michal napisał/a:
Może techniki nie ma w tym żadnej, ale zawsze jest to jakieś ćwiczenie i ruch. Gryf w dupe za nagrywanie ludzi na siłowni.
Ale to tak nie działa, stary. Czasami lepiej naprawdę przestać ćwiczyć niż robić sobie krzywdę. Sam doświadczyłem kilku kontuzji mimo próby zachowania właściwej techniki (początki szarpania się na większe ciężary). To trochę tak jak zjeść stare, naprawdę ciężko zepsute mięso. Bo wiesz, może wartości odżywczych nie ma już w tym żadnych, ale zawsze jest to jakiś posiłek.
Co do samego filmiku to dawno mnie przestało śmieszyć takie wydurnianie się na siłowni. Niech ktoś sobie tam robi co chce bo w sumie sam płaci za karnet i marnuje swój własny czas, ale jakby nie patrzeć sprzęt też się niszczy od takich głupot. Za to już taki kolega nie zapłaci.
zapomniałeś dopisac "materiał własny".
Wy się śmiejecie, a może on ma akurat grubą żonę ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów