Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.______________
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini
@up, przeczytaj jakis wywiad z gosciem ze specnazu
Specnaz jest przereklamowany. Gdyby nie był rosyjską Jednostką Specjalną to podejrzewam, że byłby jedynie przeciętny w opinii wszystkich. Bo pochodzenie daje mu jedynie wielką legendę i nic więcej.
zapomniałeś dodać, że niedocenianą elitą, bo Formoza mimo tego, że jest wg mnie najlepszą jednostką stricte morską, to przyjeło się, że na przykład hamburgerowe SEAL jest lepsze.
Gdzieś czytałem, że ktoś mądry obliczył ile kalorii spala operator Formozy. Przeciętny górnik na szychcie spala jakieś 3000 kilo czegoś tam(kalorii czy ki chuj, mniejsza z tym), a operator, uwaga, 12000. Ci faceci pewnie po całym dniu na treningu nie mają nawet siły żeby w domu zamoczyć. Przynajmniej ja bym nie miał
@AmorPatriaeNostraLex
zapomniałeś dodać, że niedocenianą elitą, bo Formoza mimo tego, że jest wg mnie najlepszą jednostką stricte morską, to przyjeło się, że na przykład hamburgerowe SEAL jest lepsze.
Gdzieś czytałem, że ktoś mądry obliczył ile kalorii spala operator Formozy. Przeciętny górnik na szychcie spala jakieś 3000 kilo czegoś tam(kalorii czy ki chuj, mniejsza z tym), a operator, uwaga, 12000. Ci faceci pewnie po całym dniu na treningu nie mają nawet siły żeby w domu zamoczyć. Przynajmniej ja bym nie miał
Nie dodałem tego specjalnie, bo według mnie Sealsi są nawet lepszym oddziałem niż nasza Formoza. Ostatecznie można stawiać ich na równi, bo razem stworzyliby pewnie jednostkę idealną w 99% uzupełniając się wzajemnie.
Tutaj by można polemizować na ten temat.
Ja uważam, że gdyby te kurwy z wiejskiej nie obcinały tak budżetu, np GROM-owi, to nasze jednostki specjalne by były dużo bardziej konkurencyjne. W mojej opinii Formoza i GROM są dużo lepsze niż te całe DEVGRU, SEAL Team 6, GSG9 czy jeszcze parę innych i lepsi są tylko chłopaki z Brytyjskiego SAS.
Się zebrali specjaliści z psiej dupy. Kurwa 3/4 z was nie widziało w realu broni palnej, a się mądrzycie jakbyście byli jebanymi generałami. A za naszych chłopców piwo zawsze dam.
To, że np ja mam 19 lat nie znaczy, że siedziałem 19 lat na dupie w domu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów