18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Krs21 2019-12-21, 10:08
Jesteś najlepszy będę na Ciebie głosował...
Zgłoś
shoe5maker 2019-12-21, 10:56
chocho napisał/a:

Ooo kto z okolic Dziwiszowa, Maciejowej czy Siedlęcina?

Ja mam ze 30km
Zgłoś
kulawiec 2019-12-21, 10:58
Taki dorosły, a nawigacji niema.
Zgłoś
Whistling-Coon 2019-12-21, 10:59 2
Ale ten Pan ma rację. A że powiedział w taki, a nie inny sposób?
Zgłoś
Hazio 2019-12-21, 11:09 2
No straż pożarna akurat chyba nie ma problemu z szukaniem domu
Zgłoś
J................o 2019-12-21, 11:12 4
Polska to i tak chuj. Poszukajcie po Anglii numeracji to dopiero dostaniecie pierdolca.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-12-21, 11:33 5
Bałem się że to będzie kolejna pizda pierdoląca o niewycinaniu choinek, o wolnych sadach a tu po prostu zwykły człowiek wkurwiony na tą jebaną szopke. Szanuje. Piwko!
Zgłoś
mikolab1891 2019-12-21, 11:36 7
I bardzo kurwa dobrze powiedziene!

Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-21, 11:52 2
Kurwa też mam ten problem tylko z goła inny..... Akurat każdy podjeżdża i się pyta gdzie a gdzie jest ta a ta firma.... Kurwa panie pa nie wie!!! No kurwa nie wiem gdzie jest pekabex albo mechanik januszex koło szkalża mira..... co ja mam mape w na pamięć wbitą i znam każdy gdzie co jest gdzie kto mieszka gdzie jest jaka firma
Zgłoś
mygyry 2019-12-21, 12:14 3
Hazio napisał/a:

No straż pożarna akurat chyba nie ma problemu z szukaniem domu

A co kurwa jak ktoś ich wezwie do zaczadzenia lub zalania to skąd kurwa mają wiedzieć? Zero wyobraźni.
Zgłoś
razak 2019-12-21, 12:26
45 lat gość jest kurierem ? ja pierdole myślałem, że studenci tam dorabiają
Zgłoś
T................y 2019-12-21, 12:54
HAL9000/2 napisał/a:

ja mam tabliczkę z numerem domu 22 no i co kurwa atencyjny pierdolcu?

Jakbyś zrozumiał przekaz tego filmu, to byś się bez sensu nie odzywał.

razak napisał/a:

Ile ludzi zakłada działalność jednoosobową i są podwykonawcami dla firm kurierskich? Większość kurierów to ludzie pracujący na siebie w ten sposób. Studenci w dzień są na zajęciach, a w weekendy kurierzy nie jeżdżą poza małymi wyjątkami.
Zgłoś
migracia 2019-12-21, 13:17
sory za pytanie, ale się zapytam: kto to jest??
Zgłoś
Black Snake 2019-12-21, 13:23
razak napisał/a:

Zwykły kurier 4-6 tysięcy zarobi na rękę. Jeśli pracuje pod przewoźnikiem. Nie wiem jak to jest jak sam na siebie pracuje i jest przewoźnikiem. Ale wtedy pewnie do 10 tysięcy może dobić. Myślę że nie jest to zły hajs i większość może tylko pomarzyć o nim.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
brylant1412 2019-12-21, 13:36
jest rodo i niemozna swoich danych podawać hhahhahaa dowidzenia wesołych świąt

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów