📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
ja mam tabliczkę z numerem domu 22 no i co kurwa atencyjny pierdolcu?
HAL9000/2 napisał/a:
ja mam numer domu nr 22 no i co kurwa ajencyjny pierdolcu?
To akurat każdy wie, śpij spokojnie
Hahha najlepsze, życzenia jak do tej pory!
Straż Pożarna znajdzie po łunie ognia, dymie, no i oczywiście gapiach.
Jak widać małpę można nauczyć prowadzić samochód ale używania rozumu to nie ma szans.
HAL9000/2 napisał/a:
Ale jej nie widać
HAL9000/2 napisał/a:
Przypierdol ja na czole gwozdziem 100mm tylko zeby wyszedl z drugiej strony to jeszcze kurtkę bedzie mozna zawiesic
muflonpl napisał/a:
Przypierdol ja na czole gwozdziem 100mm tylko zeby wyszedl z drugiej strony to jeszcze kurtkę bedzie mozna zawiesic
przypierdolić to ci ojciec powinien, dopierdoliłeś sie do mnie o chuj wie z jakiego powodu... wiesz chociaż o co czy są braki w mózgu?
HAL9000/2 napisał/a:
przypierdolić to ci ojciec powinien, dopierdoliłeś sie do mnie o chuj wie z jakiego powodu... wiesz chociaż o co czy są braki w mózgu?
Mowa nienawisci, teraz taka moda. Za duzy jestem mogloby sie to dla ojca mego zle skonczyc. Przepraszam wiecej to sie nie powtórzy. Kiedy idziemy na piwo w ramach przeprosin za moje Przypierdolenie?
muflonpl napisał/a:
Mowa nienawisci, teraz taka moda. Za duzy jestem mogloby sie to dla ojca mego zle skonczyc. Przepraszam wiecej to sie nie powtórzy. Kiedy idziemy na piwo w ramach przeprosin za moje Przypierdolenie?
wystarczy że się zdeklarowałeś publicznie i już jest po sprawie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów