📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pojebane czasy, nikt nigdzie nie wyjdzie bez telefonu, a ze ja sram na wszystkich ludzi i nie chce byc taki jak oni to nie mam telefonu 2lata, wlasnie niedawno pykło jak z bicza strzelił, a jak slysze o 'ajkosach' to kurwa smiac mi sie chce, to gorsze niz palenie miętowych linków na przerwach w szkole x lat temu
Od tego iqosa jest tak pierdolnięta
rayananer napisał/a:
pojebane czasy, nikt nigdzie nie wyjdzie bez telefonu, a ze ja sram na wszystkich ludzi i nie chce byc taki jak oni to nie mam telefonu 2lata, wlasnie niedawno pykło jak z bicza strzelił, a jak slysze o 'ajkosach' to kurwa smiac mi sie chce, to gorsze niz palenie miętowych linków na przerwach w szkole x lat temu
A wszyscy ludzie srają na ciebie. Telefonu nie masz, bo jesteś pewnie stuleja i piwniczakiem, na utrzymaniu rodziców
Ja tam ziomka podziwiam, nie łatwo dzisiaj żyć bez tego pierdolonego kawałka plastiku, a jednak da się. Nie każdy jest zjebanym atencjuszem, którego podnieca jak mu wydzwaniają co chwilę, po prostu. Nie spłycaj każdego do swojego spierdolenia umysłowego
Co to kurwa jest ajkos???
dokladnie wiedzial co sie stanie i uprzedzil kierowce i caly czas przez nia przeklina
Co mnie obchodzi jakaś narkomanka i typ wychowany pod trzepakiem.
chłop ma tą cierpliwość - mega zajebisty ziom !
Pytanie, kto jest większym nieudacznikiem. Ta baba, czy facet, który z nią jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów