Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Ślepaki jeżdżą parami
xdrt • 2024-12-14, 23:03

Panie władzo jak ja mam jedną ręką pisać esemesa, drugą walić konia i jeszcze na przejścia dla pieszych uważać, no nie da się!!
Środek dnia, pasy, znaki, stojące samochody przed przejściem, co to może oznaczać? - nie wiem
Noż kurwa mać jak w zsrr, nie da się pójść na piechotę do miasta coś załatwić bo cię rozjadą.
Jedyna opcja najebać wszędzie świateł, szlabanów, zapór może wtedy przejście przez ulicę nie będzie bardziej niebezpieczne niż skydiving.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WolvX 2024-12-14, 23:29 18
Jak ja nie lubię takiego pierdolenia. Niebieski tak ostro hamował, a i tak połową samochodu wjechał na przejście. A wszystko po to, żeby przepuścić pieszego, którego z pewnością było widać dopiero w ostatniej chwili i nawet nie doszedł do przejścia.

[ Dodano: 2024-12-14, 23:33 ]
Dodam jeszcze, że na takiej drodze nie powinno być przejść, tylko albo kładka nad, albo tunel pod. Ale paaanie, to za drogo. I po co to komu.
Zgłoś
xdrt 2024-12-14, 23:50 23
WolvX napisał/a:

Jak ja nie lubię takiego pierdolenia. Niebieski tak ostro hamował, a i tak połową samochodu wjechał na przejście. A wszystko po to, żeby przepuścić pieszego, którego z pewnością było widać dopiero w ostatniej chwili i nawet nie doszedł do przejścia.
Dodam jeszcze, że na takiej drodze nie powinno być przejść, tylko albo kładka nad, albo tunel pod. Ale paaanie, to za drogo. I po co to komu.

No niebieski też trochę zjebał, auta na prawym pasie jechały powoli, w takiej sytuacji trzeba zwolnić do ich prędkości przed przejściem, aby ich nie wyprzedzić przed przejściem, bo jak ktoś wejdzie na przejście jak na załączonym obrazku i się zatrzymają to będzie trzeba heblować jak niebieski, żeby ich nie ominąć na przejściu i nie posłać pieszego do aniołków. Ale w porównaniu do tego co odpierdolili kolejni geniusze to jest pikuś... Tam jest też przejazd dla rowerów, coś czuję że będzie tam hard zanim wybudują zasieki, pole minowe, fosę i most zwodzony, bo jak widać zebra, znaki i kodeks drogowy nie wystarczy.
Kumpel z Czech opowiadał, że mają taki kawał o Polakach, że to tacy rosjanie, którym wydaje się, że są Francuzami xD
Może i jest w tym ziarno prawdy jeśli spojrzeć na ruskie standardy na drogach...
Zgłoś
WolvX 2024-12-14, 23:58 9
Sprawdziłem w komentarzach na YT, że to skrzyżowanie jest mega skomplikowane i jest znak ostrzegający... o wypadkach. Projektanci takich rzeczy powinni lądować w więzieniu po pierwszym potrąceniu pieszych / rowerzystów. Nie zwróciłem na to uwagi, ale na początku filmu widać ten znak...
Zgłoś
xdrt 2024-12-15, 0:04 6
WolvX napisał/a:

Sprawdziłem w komentarzach na YT, że to skrzyżowanie jest mega skomplikowane i jest znak ostrzegający... o wypadkach. Projektanci takich rzeczy powinni lądować w więzieniu po pierwszym potrąceniu pieszych / rowerzystów.

W Będzinie jest jedno takie rondo, że można wjechać pod ten sam tramwaj 3 razy xD.
Przynajmniej było 10 lat temu.
Niezły sadol to musiał zaprojektować.
Zgłoś
bleblebator1 2024-12-15, 0:13 2
xdrt napisał/a:

Noż kurwa mać jak w zsrr, nie da się pójść na piechotę do miasta coś załatwić bo cię rozjadą.

U kacapów jest tylko jeden przepis ruchu drogowego: Większy ma zawsze pierwszeństwo
Zgłoś
Siriuz 2024-12-15, 0:37 3
xdrt napisał/a:

No niebieski też trochę zjebał, auta na prawym pasie jechały powoli, w takiej sytuacji trzeba zwolnić do ich prędkości przed przejściem, aby ich nie wyprzedzić przed przejściem

Co za pokurwiona logika. Jak samochody stoją na prawym w korku do skrętu w prawo to mam też się zatrzymać jadąc środkowym prosto? Chuj mnie interesuje co się dzieje na sąsiednich pasach. Logika nakazuje, aby ten który zamierza wjechać lub wejść na pas powinien upewnić się czy może zrobić to bezpiecznie. Jebane lewactwo wywraca zdrowy rozsądek dupą do góry.
Zgłoś
xdrt 2024-12-15, 0:52 7
Siriuz napisał/a:

Co za pokurwiona logika. Jak samochody stoją na prawym w korku do skrętu w prawo to mam też się zatrzymać jadąc środkowym prosto? Chuj mnie interesuje co się dzieje na sąsiednich pasach. Logika nakazuje, aby ten który zamierza wjechać lub wejść na pas powinien upewnić się czy może zrobić to bezpiecznie. Jebane lewactwo wywraca zdrowy rozsądek dupą do góry.

Jeśli przez te stojące samochody nie widać, czy ktoś właśnie nie wchodzi na przejście, to tak, trzeba się zatrzymać, bo inaczej przejedzie się pieszego, rowerzystę, hulajnogistę, daltonistę, etc.
Na zdrowy rozum nie wiem jak się wytłumaczyć policji, prokuratorowi, sądowi potem, że się przejechało pieszego na kolejnym pasie, jeszcze na skrajnym może dobry papuga wybroniłby jakimś wtargnięciem.
Cytat:

Chuj mnie interesuje co się dzieje na sąsiednich pasach

Tutaj raczej nic się nie zmieniło od dobrych 20 lat, samochody zwalniają na sąsiednich pasach przed przejściem - my też musimy zwolnić żeby ich nie wyprzedzić, zatrzymują się przed przejściem - my też musimy się zatrzymać żeby ich nie ominąć,
Zgłoś
Nome 2024-12-15, 1:23 2
Siriuz napisał/a:

biedaczek, jak mi ciebie żal... wracaj do matuszki rosyi, tam ci będzie lepiej, tam nie ma żadnego lewactwa... a czekaj, przecież rosyja to z założenia jest same lewactwo...
Zgłoś
Siriuz 2024-12-15, 1:26 2
xdrt napisał/a:

Jeśli przez te stojące samochody nie widać, czy ktoś właśnie nie wchodzi na przejście, to tak, trzeba się zatrzymać, bo inaczej przejedzie się pieszego, rowerzystę, hulajnogistę, daltonistę, etc.
Na zdrowy rozum nie wiem jak się wytłumaczyć policji, prokuratorowi, sądowi potem, że się przejechało pieszego na kolejnym pasie, jeszcze na skrajnym może dobry papuga wybroniłby jakimś wtargnięciem.
Tutaj raczej nic się nie zmieniło od dobrych 20 lat, samochody zwalniają na sąsiednich pasach przed przejściem - my też musimy zwolnić żeby ich nie wyprzedzić, zatrzymują się przed przejściem - my też musimy się zatrzymać żeby ich nie ominąć,

W ogóle nie widzisz absurdu w tym? Samochód ma się zatrzymywać, bo nie widzi wchodzącego pieszego, a pieszy czy widzi czy nie, nic nie musi robić tylko wchodzi sobie na jezdnie. Po co zatem jezdnie? Pojazdy szynowe też objąć tą regułą? One są ciężkie, ale to kwestia odpowiedniej prędkości. Chyba, że piszesz z perspektywy ustawodawstwa i zgadzasz się ze totalny imbecyl to wymyślił, to ok.

[ Dodano 2024-12-15, 01:29 ]
Nome napisał/a:

biedaczek, jak mi ciebie żal... wracaj do matuszki rosyi, tam ci będzie lepiej, tam nie ma żadnego lewactwa... a czekaj, przecież rosyja to z założenia jest same lewactwo...

Fajnie, że wpadłeś i potwierdziłeś moje słowa
Zgłoś
Nome 2024-12-15, 1:33 2
Siriuz napisał/a:

Fajnie, że wpadłeś i potwierdziłeś moje słowa

co że jesteś lewakiem... no i się wydało
wcale bym się nie zdziwiła, jakby to całe lewactwo w krajach zachodnich finansował Putin, tylko jemu służą te debile
Zgłoś
xdrt 2024-12-15, 1:39 3
Siriuz napisał/a:

W ogóle nie widzisz absurdu w tym? Samochód ma się zatrzymywać, bo nie widzi wchodzącego pieszego, a pieszy czy widzi czy nie, nic nie musi robić tylko wchodzi sobie na jezdnie. Po co zatem jezdnie? Pojazdy szynowe też objąć tą regułą? One są ciężkie, ale to kwestia odpowiedniej prędkości. Chyba, że piszesz z perspektywy ustawodawstwa i zgadzasz się ze totalny imbecyl to wymyślił, to ok.

Gdy jadę samochodem wolałbym, żeby w ogóle nie było przejść.
Gdy idę z buda wolałbym przejście co 20m.
Wydaje mi się, że mimo wszystko przejść jest trochę za dużo i nie powinno być przejść bez świateł przez 4 pasy xD
Ale jest dużo takich miejsc odziedziczonych z PRL i jedyne wyjście zanim to przebudują to nie wyprzedzać i nie omijać na przejściu.
Codziennie jednak widać kierowników wyprzedzających i omijających na przejściu jak ci geniusze z kamerki xD
Tak jakby nie wiem zapomnieli przepisy z kursu następnego dnia po egzaminie.
Zgłoś
Nome 2024-12-15, 1:48 2
WolvX napisał/a:

tunele, wszędzie tunele... i jeszcze jak jakiś pieszy próbował by przejść górą to napuścić na niego strażników rewolucji
Zgłoś
Mietek7567 2024-12-15, 3:03
Nome napisał/a:

tunele, wszędzie tunele... i jeszcze jak jakiś pieszy próbował by przejść górą to napuścić na niego strażników rewolucji

Przyklejales się już dzisiaj do drogi?
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-15, 6:54 4
xdrt napisał/a:

No niebieski też trochę zjebał, auta na prawym pasie jechały powoli, w takiej sytuacji trzeba zwolnić do ich prędkości przed przejściem, aby ich nie wyprzedzić przed przejściem, bo jak ktoś wejdzie na przejście jak na załączonym obrazku i się zatrzymają to będzie trzeba heblować jak niebieski, żeby ich nie ominąć na przejściu i nie posłać pieszego do aniołków. Ale w porównaniu do tego co odpierdolili kolejni geniusze to jest pikuś... Tam jest też przejazd dla rowerów, coś czuję że będzie tam hard zanim wybudują zasieki, pole minowe, fosę i most zwodzony, bo jak widać zebra, znaki i kodeks drogowy nie wystarczy.
Kumpel z Czech opowiadał, że mają taki kawał o Polakach, że to tacy rosjanie, którym wydaje się, że są Francuzami xD
Może i jest w tym ziarno prawdy jeśli spojrzeć na ruskie standardy na drogach...

Ale ty pierdolisz jak typowy janusz bez samochodu.

Komu sie nie zdarzylo w życiu nie zauważyć pieszego wpierdalającego sie na przejście?

Znam goscia co troluje kierowców po tym jak wprowadzili przepisy świętej krowy dla pieszych. Mimo ze nie ma pieszego to na dwupasmowej se zwalnia przed pasami a czasem aż sie prawie zatrzymuje. Z kilkanascie razy dostał ubezpieczenie za wjazd w dupe jego samochodu. Raz sie chwalił że ktos pierdolnął przy nim pieszego bo celowo mimo ze widzial pieszego to nie zwalnial i pod koniec mocno zachamowal przed przejsciem. Ma to w chuju bo jak wymyslili pojebany przepis to niech piesi giną.

Dzieki takim entuzjastom twojego typu piesi nie myslą nad własnym zdrowiem tylko wpierdalają się pod samochody bo ich prawo chroni.
Zrobili przepisy gdzie cześć z tego jest zwyczajnie martwa bo tekst o tym ze pieszy powinien sie upewnic przed wejsciem na jezdnie ma sie nijak do przepisu ze ma bezwzględne pierwszeństwo.

Nie szkoda mi niektorych ludzi przy takich wypadkach bo nawet kurwa nie upewniają się czy moga bezpiecznie przejść.
Mi nie raz w zyciu zdarzylo sie ze przechodzac przez przejscie ktoś mnie nie zauważyl i nie mam pretensji do tego kogoś bo ja tylko wychyliłem łeb np z za autobusu który stał na przystanku, albo przez zachod slońca zimowa porą gdzie w cieniu mogli mnie nie widzieć, ale żyje bo mam w dupie to ze mam pierwszeństwo i traktuje przejscie dla pieszych tak samo jak 20 lat temu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem