📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ten co z prawej wyprzedzał to najsprytniejszy był... Wyprzedził tam gdzie bezpiecznie. Zatrzymał się jak zauważył auto w poślizgu i zwinął się na koniec przed typem który mógł w niego zawadzić. Piwko dla niego.
No jak na lodowisku
ciekaw jestem jak takie zdarzenie kwalifikuje policja czy ubezpieczyciel, wina kierowcy czy wina pogody?
No dobra. A co robił ten co to wszystko nagrał? Bo na moje to wygląda jakby debil sobie stał i cały pas zablokował, że nawet koleś go musiał od prawej wyprzedzić.
Może też miał jakąś niebezpieczną sytuację, zatrzymał się i już nie mógł ruszyć na tym lodowisku.
byćmoże za autem autora stoją jakieś rozbite, może się zatrzymał żeby pomóc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów