Przejście trasy przez Orlą Perć. Drabinka, jedno z ciekawszych miejsc na szlaku. Ktoś był? Podzieli się wrażeniami?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebisty szlak
lufnik1946 napisał/a:
Ktoś był? Podzieli się wrażeniami?
Zajebiście Kolana miękkie na początku ale po paru krokach, jak uświadomisz sobie, że innej drogi nie ma ogarnia Ciebie błogość i dziarsko maszerujesz po szczebelkach z modlitwą na ustach To miejsce nawróciło by (chociaż na chwilę) najbardziej zagorzałego satanistę.
Byłem tam jakieś 8 lat temu... Mam nadzieję, że jeszcze tam wrócę.
Boje sie wysokości, i gor. predzej skoczylbym ze spadochronem i porobil innych 100 niebezpiecznych rzeczy no ale kurwa wysokosci gorskiej nie lubie. A idz pan. mozxe kiedys mi przejdzie
Hahahah. Profesjonalny sprzęt. Rękawice treningowe, dżinsowe spodnie i adidaski.
Potem się kurwa dziwą, że matoły giną w górach.
Potem się kurwa dziwą, że matoły giną w górach.
kurwa jak ja lubie takie cos wiesz tylko ze ta drabinka cie trzyma nic wiecej...
w dżinsach na orlą perć.. Chociaż ja widziałem jak panieneczki (pewnie z Warszawy) w japonkach na Rysy się pchały ale na łańcuchach wymiękły
Większy odjazd miałem wcześniej na łańcuchach 1,5 roku temu. Padało, ślisko, woda leje się po łańcuchu. My głupi kompletnie bez rękawiczek i idziesz po krawędziach śliskiego granitu w mokrych trekach widząc 10 metrów pod sobą tylko mgłę i nie wiesz nawet gdzie się zabijesz jak spadniesz. Polecam
W dzisiejszych czasach liczy się tylko moda. To co masz na sobie czyni Cię profesjonalistą bądź wieśniakiem, nie ważne jest to że masz chęci, pasje i czerpiesz z tego przyjemność, ale to że masz spodnie za 50zł a nie za 500 z dodatkową kieszenią na tyłku i obszytymi kolanami. Na tego typu wycieczki trzeba się odpowiednio ubrać, ale nie przesadzajmy. To że nie mamy odpowiedniego ubioru to nie znaczy że nie możemy przejść takiej trasy. Odpowiednie spodnie i rękawiczki nie uratują nam życia, a jedynie zwiększają komfort. Także jeśli macie chęci to pakujcie plecak i w drogę!
O kurwa. Rence mi się spocili.
Najgorzej jest obrócić się i zrobić pierwszy krok, później już idzie z górki W sumie nie wiem czemu akurat to miejsce cieszy się tak złą sławą - na całej trasie są znacznie cięższe i niebezpieczniejsze miejsca
Wygląda to zajebiście, ale pewnie musiałbym tam z pieluchą iść. Piwo
0:53 - Smacznego!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów