📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Drukuję to na samoprzylepnym papierze i idę porozwieszać jutro w mieście, może nawet zdjęcia porobię ...
gównoburza za 3, 2, 1...
znowu Skierniewice, aż strach mieszkać...
Wildze, że PiS ma swój oddział na sadistic.pl
To jest tragedia. Moja 5letnia kuzynka sobie przytrzasnęła palec dość ostro (niestety brak zdjęć) i w szpitalu dziecięcym czekała ponad godzinę na karetkę, która miała ją przewieźć do szpitala klinicznego oddalonego o 1,5-2 minuty spacerkiem. Karetka miała przyjechać z oddalonego prawie 50km Torunia, jednak po prawie godzinie znalazła się wolna w Bydgoszczy. Pogratulować.
'Jak jeden szpital tak blisko od drugiego to dlaczego nie poszli skoro życiu nie zagrażało żadne niebezpieczeństwo?' - Zajebiste pytanie, ale niestety to by nie było zgodne z ich fantastycznymi procedurami, lepiej poczekać 1h na karetkę niż przejść 2 minuty spacerkiem (zwłaszcza, że pod szpitalem stał samochód rodziców). Pozdrawiam.
'Jak jeden szpital tak blisko od drugiego to dlaczego nie poszli skoro życiu nie zagrażało żadne niebezpieczeństwo?' - Zajebiste pytanie, ale niestety to by nie było zgodne z ich fantastycznymi procedurami, lepiej poczekać 1h na karetkę niż przejść 2 minuty spacerkiem (zwłaszcza, że pod szpitalem stał samochód rodziców). Pozdrawiam.
Macie, pobawcie się ---> towinatuska.pl/
Tylko to nie jest wina lekarzy, braku wiedzy czy ich "widzimisię" tylko prawa/procedur których chcą czy nie muszą przestrzegać. Podobnie jest w innych dziedzinach życia - bo kogo nie wkurzają kruczki prawne ?
no bo przeciez przed rzadami PO nikt nie umieral i zaden szpital nie byl zadluzony. ba, w ogole przed rzadami PO nie bylo biedy, burdelu w sluzbie zdrowia, inflacji, przestepstw... co to ma byc w ogole za pierdolenie jebanej gibazy bez praw wyborczych?
Green ninja napisał/a:
Drukuję to na samoprzylepnym papierze i idę porozwieszać jutro w mieście, może nawet zdjęcia porobię ...
Na czole sobie pierdolnij
Czy kurwa nie widzicie, że to ludzie w chuja grają, lekarze, nauczyciele, panie w urzędach. Co ma Donek do tego, w żadnym kraju premier nie zajmuje się takimi pierdołami. Od tego jest policja, prokuratura i inne służy kontrolujące wykonywanie obowiązków.
Na tym portalu pojawia się coraz to więcej tematów politycznych. Czy to oznacza że sytuacja w tym kraju staje się coraz bardziej sadystyczna ?
@horizon, masz rację że przed PO były inne partie, tylko że PO razem z PSL rządzą już 6 lat, a jeśli nic się nie zmieni to wróżę im trzecią z kolei kadencję rządzenia. O wielu problemach wiadomo od dawna, wiele problemów istnieje dłużej niż PO, ale jeśli przez pieprzone 6 lat nie mogli zmienić/poprawić przepisów, procedur, prawa i dalej sytuacja wygląda jak przed ich rządami, to są po prostu do dupy. Tłumaczenie, że coś było przed obecnie rządzącymi jest z dupy wzięte i można nim usprawiedliwiać wszystko, a tak być nie powinno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów