Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a na zachodzie by powiedział że jest LGBT i że opresyjny sklep go zmusił do kradzieży i by go pogłaskali w sądzie, dali zasiłek i odszkodowanie.... i gdzie tu kurwa jest "trzeci świat"...??? Bo dla mnie taki srogi wpierdol na miejscu to przejaw doskonale działającej sprawiedliwości. Kto się prędzej nauczy żeby nie kraść kurwa - nygus na zachodzie czy da silva po instant wpierdolu.
Ani jeden ani drugi. Dobrze że dostał wpierdol bo mamy co oglądać ale żaden jest to środek zapobiegawczy. Dzisiaj dostał wpierdol jutro pójdzie kogoś zabije.
Ani jeden ani drugi. Dobrze że dostał wpierdol bo mamy co oglądać ale żaden jest to środek zapobiegawczy. Dzisiaj dostał wpierdol jutro pójdzie kogoś zabije.
zależy od intensywności wpierdolu - im mocniejszy tym wieksza szansa że podkuli kite
a na zachodzie by powiedział że jest LGBT i że opresyjny sklep go zmusił do kradzieży i by go pogłaskali w sądzie, dali zasiłek i odszkodowanie....
Odklejka poszła sroga
Dlatego wpierdol powinien być uskuteczniany bez endu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów