Ktoś odważny powtórzyć?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te pociski które wystrzelił, to krzesło... mogą kogoś zabić, np. kolejnego hamburgera, oni się sami wykończą.
Ja bym poleciał nad wioskę cyganów i strzelał w ich lepianki z gówna
@Baltazar_4-20
Mogą... teoretycznie. No ale większość filmów na których oglądasz coś zajebistego pochodzi z USA. U nas też czasem powstanie coś fajnego np. jakiś pojebus jadący 200km/h pod prąd spierdalając przed policją i realnie zagrażając życiu innych ludzi.
Nie można popadać w skrajność ale życie w 100% bezpieczne to życie w chuj nudne. No i jeśli przypałęta się jakaś choroba wrodzona pomimo dmuchania i chuchania na siebie to jest to życie przegrane.
Mogą... teoretycznie. No ale większość filmów na których oglądasz coś zajebistego pochodzi z USA. U nas też czasem powstanie coś fajnego np. jakiś pojebus jadący 200km/h pod prąd spierdalając przed policją i realnie zagrażając życiu innych ludzi.
Nie można popadać w skrajność ale życie w 100% bezpieczne to życie w chuj nudne. No i jeśli przypałęta się jakaś choroba wrodzona pomimo dmuchania i chuchania na siebie to jest to życie przegrane.
Tyle balonów potrzebowali pogromcy mitów aby unieść małe dziecko, wiem że użyli mniejszych balonów ale objętościowo widać, że zajmują dużo więcej miejsca, niż te na filmie... nie wiem co o tym sądzić
@NWC pieprzysz Balony w filmie są w uj więkwsze od tych ze zdjęcia 1 balon-1 człowiek. A te balony od pogromców mitów to zwykłe, małe baloniki.. i wcale nie zajmują więcej miejsca jak się porówna to zdjęcie z np. 1:26
up. warto też zaznaczyć że guma z których są zrobione te małe balony waży na pewno dużo więcej niż w jednym takim ogromniastym, te wszystkie balony bez gazu ważą pewnie więcej niż ten dzieciak.
poza tym że to mały puzzel gigantycznej kampanii reklamowej GoPro, to gościowi zazdroszczę - ja pewnie w życiu shootguna w rękach trzymał nie będę ... chyba że ruskie albo ukraińce przyniosą i się jakiegoś uda ubić na wojnie...
!Timon napisał/a:
@Baltazar_4-20
Jak ktoś pomyśli to może mieć i ciekawe i bezpieczne życie, ale chuj lepiej zapierdalać 200km/h po mieście bo raz się żyje
Mam nowy cel w życiu, kupie sobie shotguna i będę dzieciom strzelał w balony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów