📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Te pociski które wystrzelił, to krzesło... mogą kogoś zabić, np. kolejnego hamburgera, oni się sami wykończą.
Ja bym poleciał nad wioskę cyganów i strzelał w ich lepianki z gówna
@Baltazar_4-20
Mogą... teoretycznie. No ale większość filmów na których oglądasz coś zajebistego pochodzi z USA. U nas też czasem powstanie coś fajnego np. jakiś pojebus jadący 200km/h pod prąd spierdalając przed policją i realnie zagrażając życiu innych ludzi.
Nie można popadać w skrajność ale życie w 100% bezpieczne to życie w chuj nudne. No i jeśli przypałęta się jakaś choroba wrodzona pomimo dmuchania i chuchania na siebie to jest to życie przegrane.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Mogą... teoretycznie. No ale większość filmów na których oglądasz coś zajebistego pochodzi z USA. U nas też czasem powstanie coś fajnego np. jakiś pojebus jadący 200km/h pod prąd spierdalając przed policją i realnie zagrażając życiu innych ludzi.
Nie można popadać w skrajność ale życie w 100% bezpieczne to życie w chuj nudne. No i jeśli przypałęta się jakaś choroba wrodzona pomimo dmuchania i chuchania na siebie to jest to życie przegrane.
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
@NWC pieprzysz Balony w filmie są w uj więkwsze od tych ze zdjęcia 1 balon-1 człowiek. A te balony od pogromców mitów to zwykłe, małe baloniki.. i wcale nie zajmują więcej miejsca jak się porówna to zdjęcie z np. 1:26
up. warto też zaznaczyć że guma z których są zrobione te małe balony waży na pewno dużo więcej niż w jednym takim ogromniastym, te wszystkie balony bez gazu ważą pewnie więcej niż ten dzieciak.
poza tym że to mały puzzel gigantycznej kampanii reklamowej GoPro, to gościowi zazdroszczę - ja pewnie w życiu shootguna w rękach trzymał nie będę ... chyba że ruskie albo ukraińce przyniosą i się jakiegoś uda ubić na wojnie...
Jak ktoś pomyśli to może mieć i ciekawe i bezpieczne życie, ale chuj lepiej zapierdalać 200km/h po mieście bo raz się żyje
Mam nowy cel w życiu, kupie sobie shotguna i będę dzieciom strzelał w balony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów