Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
tapsik@
Kaczor już raz został premierem i Polacy mu podziękowali bo się nie nadawał. Tusk może nie jest super, ale za to jest zdrowy na umyśle, nie to co kaczyński, który kompromitował nas na arenie międzynarodowej i ciągle kogoś inwigilował. I nikomu w dupę nie włazimy, ani Rosji ani UE. A co do UE to dostajemy od nich mnóstwo pieniędzy na rozwój. Jesteśmy tak naprawdę największymi beneficjentami ze wszystkich krajów członkowskich jeśli chodzi o dotacje. Radzę poczytać trochę na ten temat, bo niewiedza co niektórych aż razi w oczy.
Ale Kaczynski jakim by nie był premierem miał honor. Zjebał sprawę, więc zrezgnował z premierowania po 2 latach. Tylko sam fakt tego, że dobrał kiepskich koalicjantów, przyczynil się do tego, że Polacy go postrzegają go teraz jako świra. Szczerze mówiąc mieli potencjał , żeby coś zrobić, ale w pewnym momencie zjebali po całości.
No raczej nie
Cokolwiek by nie myśleć o TVNie z całą pewnością nie ma nic wspólnego z masonami, Żydami i diabłem.
Na youtube ktoś napisał, że ci z filmiku to gestapowcy w beretach. Patrząc na poziom ich nienawiści, antysemityzmu i skrajnego zidiocenia trudno się z tym nie zgodzić.
Peace.
-Walter twórca tvnu, kumpel jednych z najwiekszych szumowin tzw komuny czyli kiszczaka i urbana. pan walter specjalista od propagandy miał mieć zapewniony stołek na stanowisko głównego konsultanta w planowanym zespole propagandowym, mającym poprawić wizerunek służb: SB, MO, ZOMO. Jak największe szumowiny komuny jest pochodzenia żydowskiego.
- Michnik brat zbrodniarza komunistycznego ukrywajacego sie w Szwecji. Również pochodzenia żydowskiego.
- Co do masonerii to bardzo delikatny i ośmieszany temat. Loże istnieją ale nie ma co przypisywać całego zła świata. Tym starym ludziom pewnie chodzi o Wielki Wschód Francji. Loża ta uważana jest za masonerie ale prawdziwa masoneria jest apolityczna i każdy jej członek musi wierzyć w Boga (niekoniecznie chrześcijańskiego ,najczęściej członkowie sa deistami). Natomiast WWF nic innego nie robi to bawi się w polityke lewicową (tolerancja, kosmopolityzm i inne dzisiaj modne dogmaty) TVN również wyznaje podobne postępowe idee może stąd ci ludzie wzięli związek tvnu z masonerią.
-naprawdę nie widzicie że słowo antysemityzm jest nadużywane?
- cytat z 1946 roku z doktryny Stalina: Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami
Kurwa jebane mohery i katole. Przecież oni zachowują się jak dzicz.
tapsik@
Kaczor już raz został premierem i Polacy mu podziękowali bo się nie nadawał. Tusk może nie jest super, ale za to jest zdrowy na umyśle, nie to co kaczyński, który kompromitował nas na arenie międzynarodowej i ciągle kogoś inwigilował. I nikomu w dupę nie włazimy, ani Rosji ani UE. A co do UE to dostajemy od nich mnóstwo pieniędzy na rozwój. Jesteśmy tak naprawdę największymi beneficjentami ze wszystkich krajów członkowskich jeśli chodzi o dotacje. Radzę poczytać trochę na ten temat, bo niewiedza co niektórych aż razi w oczy.
Faktycznie, jest zdrowy na umyśle bo troszczy się bardziej o siebie i ma w dupie społeczeństwo. Jak na polityka, premiera przystało Tak. btw jakieś plusy rządów Tuska i minusy rządów Kaczyńskiego, czy tak tylko piszesz bo tak mowili w TV, szkole czy było napisane na jakimś rzetelnym portalu?
Ktoś kiedyś napisał (tu na forum), że jeśli ktoś myśli o tym, że żydzi nie są problemem polski, to jest albo żydem albo omamionym przez TV motłochem. Niestety prawda, żydokomuniści podzielili się naszym krajem przy okrągłym stole i nieprędko (o ile w ogóle) odpuszczą. Tak w ogóle to Poniatowski pedał całą Polske sprzedał.
A i żeby było w temacie, to bydło w chuj, ale bądźmy dobrej myśli, pokolenie rydzyka kiedyś umrze
yohnell ateista z komunią chrztem i bierzmowaniem, a nie pewnie jeszcze nie masz bierzmowania, co się pod ateiste podszywasz, pokaż że masz jaja i się wypisz z kościoła, ja tak zrobiłem i ksiądz całym swoim miłosierdziem i miłością do bliźniego rzucił na mnie klątwę strasząc piekłem i potępiając, wyzwał od wyznawców szatana kurwując pod nosem, amen i chuj.
nie mam na celu obrażania nikogo, po prostu piszę jak ja to widzę
W sumie nie byłoby to takie dziwne. W środowiskach żuli najbardziej starych zgredów wyzywają i biją młodsi bezdomni. Może ze strachu, że też tacy będą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów