muzyka nie powala, no ale...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pamiętajmy panowie, nawet jeśli nie potrafimy śpiewać to nigdy nie jest za późno, żeby nauczyć się grać na gitarze
no i co z tego że je później biorą na pokoje i........ kurwa jak im zazdroszczę:/
jest dvd z tego koncertu ?
Steel Panther kojarzy mi się z metalem granym dla jaj.
Co do lasek na scenie, to pewnie połowa z nich nie ma ukończonych 18 lat.
1r0n napisał/a:
Steel Panther kojarzy mi się z metalem granym dla jaj.
To chyba dobrze?
Ważne tylko żeby już się nie pociły jak w gimnazjum.
Zawiodłem się, ta czarnula która od początku była w samym staniku do samiutkiego końca go nie zdjęła, nawet te cnotki z tyłu to zrobiły! Muzycy musieli być zawiedzeni!
... ale i tak ją pewnie wyruchali
... ale i tak ją pewnie wyruchali
Mówcie co chcecie ale ja tam Piotra Kupiche bardzo lubie
uhhh uhhh.... oczopląsy
Muzyka nie powala??
Chłopaki są niesamowicie utalentowani, obczajcie sobie takie piosenki jak The Shocker, Girl from Oklahoma, Community Property... Talent + duży dystans i humor.
Mam ochotę coś wrzucić.
Chłopaki są niesamowicie utalentowani, obczajcie sobie takie piosenki jak The Shocker, Girl from Oklahoma, Community Property... Talent + duży dystans i humor.
Mam ochotę coś wrzucić.
Sądząc po ich teledyskach to te typiary też są podstawione swoja droga glamrockowe klimaty to gówno i chuj.
Żadna kategoria muzyki nie jest gównem chyba że dla słuchacza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów