W Polsce feministyczne wariatki muszą wymyślać sobie problemy, aby stać się "bohaterkami walki o wolność".
Jarek K. oraz jego służby doprowadzą do tego już w najbliższym czasie...
U mas dostaniesz pięć lat za prezerwatywę w kieszeni.
Donald T. tą prezerwatywę Ci ukradnie i każe odkupić za potrójną cenę. A jak Ci nie starczy to każe Ci jechać na szparagi do niemiec
Donald T. tą prezerwatywę Ci ukradnie i każe odkupić za potrójną cenę. A jak Ci nie starczy to każe Ci jechać na szparagi do niemiec
Ciekawe kurwa pierdolisz głupoty, nie pamiętam takiej inflacji jak teraz ( no chyba że za komuny - czyli młodego jarka) . Nie chcę nic od rządzących dostawać, wystarczy jak nie będą te kurwy tak mieszać jak teraz . Czy wszyscy pislamisci to takie tępe chuje .
Ciekawe kurwa pierdolisz głupoty, nie pamiętam takiej inflacji jak teraz ( no chyba że za komuny - czyli młodego jarka) . Nie chcę nic od rządzących dostawać, wystarczy jak nie będą te kurwy tak mieszać jak teraz . Czy wszyscy pislamisci to takie tępe chuje .
Ty, fajnie ze pis jest dla Ciebie be. Ale tuski i inne takie też są be.
A inflacja to jakiś ogolnoswiatowy problem teraz. Covid trochę rozjebał, niezależnie czy uważasz go za faktyczny problem czy fejk.
Tam kobiety muszą walczyć z prawdziwym złem i przeciwnościami.
W Polsce feministyczne wariatki muszą wymyślać sobie problemy, aby stać się "bohaterkami walki o wolność".
walczą rodząc kolejnych debili, którzy je napierdalają za brak szmaty na łbie?
U mas dostaniesz pięć lat za prezerwatywę w kieszeni.
w końcu się przestaniesz kurwić
Ciekawe k***a pie**olisz głupoty, nie pamiętam takiej inflacji jak teraz ( no chyba że za komuny - czyli młodego jarka) . Nie chcę nic od rządzących dostawać, wystarczy jak nie będą te k***y tak mieszać jak teraz . Czy wszyscy pislamisci to takie tępe ch*je .
To dobrze ze nie pamietasz. Na otarcie lez lewaku powiem Ci ze przez jebany PiS inflacja jest nawet kurwa w niemczech!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów