Wtam, mam do pokazania wam moj filmik, jak zaczac cwiczyc preznie rozwijajacy sie sport w Polsce. Street Workout polega na cwiczeniu z wykorzystaniem wlasnej masy ciala (kalistenice). Potrafi wyciagnac ludzi z przed komputerow, wyrzezbic cialo, pozwala nabrac sily i kondycji oraz charakteru do zycia. Zapraszam do ogladania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:58
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
człowieku opamiętaj się - pierwszy jeszcze można było przełknąć, drugi też, trzeci już z bólem, ale to już chyba twój 20 filmik tutaj i wszystkie o tym samym. idź na jakieś forum dla kulturystów czy zakompleksionych nastolatków z małymi kutasami.
Jakieś kurwa strit łorkałt, gdzie on ma jakiś fajny dresik, gdzie masa, co on kurwa nie wie co to sterydy. Pewnie przy takich ćwiczeniach masa leci, więc jaki w tym sens.
Tutaj opinia prawdziwego i profesjonalnego trenera.
Tutaj opinia prawdziwego i profesjonalnego trenera.
wszystko fajnie,tylko nogi jak zapałki.
Âlbo chcesz dobrze wygladac (silownia), albo robic fikolki (strit łorkałt)
Łapy jak u gościa co waży +-90kg a nóżki jak u Pana Mietka 55kg
Był ostatnio filmik z konkurencji street workout vs siłownia, gość z tego filmiku ma zadatki na takie same proporcje czyli w miarę silna wyrzeźbiona góra ale nóżki jak patyki i pierwszy lepszy typ z budowy weźmie więcej w przysiadzie...
Był ostatnio filmik z konkurencji street workout vs siłownia, gość z tego filmiku ma zadatki na takie same proporcje czyli w miarę silna wyrzeźbiona góra ale nóżki jak patyki i pierwszy lepszy typ z budowy weźmie więcej w przysiadzie...
Wrzucasz te swoje filmiki tu jak jakiś jebany maniak. Chłopie, powrzucaj to na jakimś babskim forum to poza oglądalnością może jeszcze zaruchasz.
Piwko za materiał, a Sebixy dalej chcą się przechwalać, kto wyncyj na klatę dygnie... żalkurwapeel.
ja pierdole jak ten typ wykonuje cwiczenia ale widac lubi jak mu w stawach strzela, na forum kulturystyczne niech sie lepiej nie wybiera bo go wysmieja, ale piwo leci za to ze cos robi w przeciwienstwie do reszty pizd ktorym sie nic nie chce a potrafia tylko krytykowac
Piwo, że coś tam się gibasz ale siłownia jest lepsza. Bezpieczniejsza, oferuje lepsze ćwiczenia, dobrą atmosferę, konsultacje z trenerami, prysznic i fajne dupeczki.
Na placu zabaw tego nie znajdziesz
Na placu zabaw tego nie znajdziesz
To się nazywa narcyzm.
Tutaj nie ma pedałów (mam nadzieję), żebyśmy sie jarali Twoim ciałem.
Wyp...aj.
Tutaj nie ma pedałów (mam nadzieję), żebyśmy sie jarali Twoim ciałem.
Wyp...aj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów