Za co - za kare czy żeby ich doświadczyć?
Patrząc na nich widać ze po mimo ich wyroku na życie cieszą się i nie płaczą ze są chorzy śmiertelnie a nie to co babeczki mocherówki co kurwa jęczą ze paluszek boli, że wrzód na dupie pęka i że umierają i siedzą w szpitalach 24h/7 wymyślając co rusz nowe choroby albo że sąsiad z góry jakimś kurwa polem jebie.
Dlatego Panie i Panowie, jeżeli chcecie pomóc organizujcie akcje dla hospicjum i innych placówek różne akcje, nawet samo zbieranie plastikowych nakrętek to już coś
Haha boże HAHAHA kruwa nie moge ja nie kminie, te dzieci i tak umrą, a modlą się o jakąś nadzieję, są wojownikami, którzy dalej wytrwale walczą, może będą żyć... Na chuj im przed śmiercią ryć beret jakimiś pierdołami "Hope"... kurwa i tak umrą, boże... oj, ja życzę sobie mieć raka, nie musiałbym na klamkę zbierać, żeby się zajebać... te dzieciaki powinny iść do uśpienia, a nie kurwa jakieś świetlice im robią, no proszę cię...
-Moja córka ostatnio mówiła, że chce zostać premierem. Bardzo mnie to rozbawiło, pielęgniarki z hospicjum też.
HHAHA Jeszcze mnie rozjebało to, że jak ten mały jechał na tej kroplówce... Śmiałbym się, jakby się zjebał i wyjebały mu kable z ciała, i zgon
Jesteś chory psychicznie.
Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej straszny Tak jakoś mi się wydaje. Ale może się i mylę
a Jobs?
zjebane, co to ciulstwo ma na celu? Mam płakać czy co?
to ciulostwo ma pokazac ci jakim jestes tepym egoistycznym baranem bez wyobrazni oprocz tego to nic
nie przeżyłbym takiego tematu u niego, a ci co piszą że to chuj nie choroba to głęboka, ciemna, niebita, prosta, wiejska gimbaza (nie jadę po gimbusach, bo mam kuzyna w tym wieku który niejednego sadola by zadziwił, ale piję do rozwoju (raczej jego braku))
mam gnojka w wieku średniożłobkowym
Nazywasz syna gnojka, a innych zwiesz gimbazą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów