18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Glugsti 2012-05-11, 21:00
a KTO wam nagadał bzdur, że życie jest sprawiedliwe?!
Zgłoś
piaskun 2012-05-11, 21:31
Staram się być obiektywny, ale gdzie był Bóg jak małe dzieci "dostawały" raka?!
Za co - za kare czy żeby ich doświadczyć?
Zgłoś
polonia66 2012-05-11, 21:51
Wiecej takich filmików, aby każdy doceniał życie i mogł wykorzystać go jak najlepiej.

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
kajtol 2012-05-11, 22:02
jeju jeju.
Jest w chuj niesprawiedliwe. Tak samo jak życie i przyroda. Niestety. Zachęcam jednak do palenia i picia co tydzień.
Zgłoś
Lew 2012-05-11, 22:10
Serce się kraja widząc takie osoby, w dodatku dzieci.

Patrząc na nich widać ze po mimo ich wyroku na życie cieszą się i nie płaczą ze są chorzy śmiertelnie a nie to co babeczki mocherówki co kurwa jęczą ze paluszek boli, że wrzód na dupie pęka i że umierają i siedzą w szpitalach 24h/7 wymyślając co rusz nowe choroby albo że sąsiad z góry jakimś kurwa polem jebie.

Dlatego Panie i Panowie, jeżeli chcecie pomóc organizujcie akcje dla hospicjum i innych placówek różne akcje, nawet samo zbieranie plastikowych nakrętek to już coś
Zgłoś
polonia66 2012-05-11, 23:22
damon358 napisał/a:

Haha boże HAHAHA kruwa nie moge ja nie kminie, te dzieci i tak umrą, a modlą się o jakąś nadzieję, są wojownikami, którzy dalej wytrwale walczą, może będą żyć... Na chuj im przed śmiercią ryć beret jakimiś pierdołami "Hope"... kurwa i tak umrą, boże... oj, ja życzę sobie mieć raka, nie musiałbym na klamkę zbierać, żeby się zajebać... te dzieciaki powinny iść do uśpienia, a nie kurwa jakieś świetlice im robią, no proszę cię...

-Moja córka ostatnio mówiła, że chce zostać premierem. Bardzo mnie to rozbawiło, pielęgniarki z hospicjum też.

HHAHA Jeszcze mnie rozjebało to, że jak ten mały jechał na tej kroplówce... Śmiałbym się, jakby się zjebał i wyjebały mu kable z ciała, i zgon

Jesteś chory psychicznie.

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
Doktór 2012-05-11, 23:24
Bamboleiro napisał/a:

Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej straszny Tak jakoś mi się wydaje. Ale może się i mylę

Tia, Steve Jobs będzie tutaj dobrym przykładem
Zgłoś
RadzioC 2012-05-11, 23:40
czasem udaje twardziela ale ... sie kurwa poplakalem
Zgłoś
burgund 2012-05-12, 0:15
Bamboleiro napisał/a:

Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej straszny Tak jakoś mi się wydaje. Ale może się i mylę

a Jobs?
Zgłoś
Grabbarz 2012-05-12, 0:58
Lelon napisał/a:

zjebane, co to ciulstwo ma na celu? Mam płakać czy co?

to ciulostwo ma pokazac ci jakim jestes tepym egoistycznym baranem bez wyobrazni oprocz tego to nic
Zgłoś
masshacker 2012-05-12, 2:17
mam gnojka w wieku średniożłobkowym i jak do tej pory wsjo ok.
nie przeżyłbym takiego tematu u niego, a ci co piszą że to chuj nie choroba to głęboka, ciemna, niebita, prosta, wiejska gimbaza (nie jadę po gimbusach, bo mam kuzyna w tym wieku który niejednego sadola by zadziwił, ale piję do rozwoju (raczej jego braku))
Zgłoś
drakkarrudy 2012-05-12, 14:33
masshacker napisał/a:

mam gnojka w wieku średniożłobkowym

Nazywasz syna gnojka, a innych zwiesz gimbazą?
Zgłoś
dyabeu696 2012-05-12, 16:15 1
Co za filmik, skinhedzi i naziole grożą widzom że z nich są wojownicy i są silni... Kurwa boję się wyjść na ulicę
Zgłoś
Tosio 2012-05-12, 17:21 1
Tak mi się przypomniało:
piatek.tosiewytnie.pl/index.htmln76413237-v34221-tNID
Zgłoś
dyabeu696 2012-05-12, 18:49
Tosio, mi też:
sadistic.pl/dzieci-na-oddziale-onkologii-vt76924.htm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów