📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zaraz znajdzie się jakaś kurwa co się będzie popisywać jaka to ona znieczulona na taką krzywdę ludzką nie jest.
btw szkoda mi takich dzieci.
btw szkoda mi takich dzieci.
To jest bardzo niesprawiedliwe Jak byłem mały to chciałem ogolić się na łyso ale mama mi nie pozwalała... Od małego pasjonowałem się science fiction i chciałem być człowiekiem przypiętym do aparatury przedłużającej życie... To jest bardzo niesprawiedliwe, że ja nie mogłem a oni mogą. chlip, chlip...
Chociaż wśród moich znajomych, którzy zachorowali na nowotwór, nie znam nikogo komu się udało.
vass napisał/a:
Nergal jakoś przeżył, Durczok i Jerzy Stuhr też, to może im też się uda.
Chociaż wśród moich znajomych, którzy zachorowali na nowotwór, nie znam nikogo komu się udało.
Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej straszny Tak jakoś mi się wydaje. Ale może się i mylę
Powiem szczerze, że zajebisty filmik. Aż mnie dreszcze przeszły. I nawet piguły fajne niektóre.
te łyse ?
dwakilo napisał/a:
To jest bardzo niesprawiedliwe Jak byłem mały to chciałem ogolić się na łyso ale mama mi nie pozwalała... Od małego pasjonowałem się science fiction i chciałem być człowiekiem przypiętym do aparatury przedłużającej życie... To jest bardzo niesprawiedliwe, że ja nie mogłem a oni mogą. chlip, chlip...
Jaraj więcej szlug i się przyłóż.
A co do filmiku to zajebiście jest zrobiony. Szkoda tylko dzieciaków..
Te łyse umrą?
Ktoś kto spędził kilka miesięcy w szpitalu będąc dzieckiem, na pewno zrozumie ;] Rozumiem kurwa nabijać się z murzynów, ale na prawdę nie życzę Wam, żeby coś takiego Was spotkało.
Haha boże HAHAHA kruwa nie moge ja nie kminie, te dzieci i tak umrą, a modlą się o jakąś nadzieję, są wojownikami, którzy dalej wytrwale walczą, może będą żyć... Na chuj im przed śmiercią ryć beret jakimiś pierdołami "Hope"... kurwa i tak umrą, boże... oj, ja życzę sobie mieć raka, nie musiałbym na klamkę zbierać, żeby się zajebać... te dzieciaki powinny iść do uśpienia, a nie kurwa jakieś świetlice im robią, no proszę cię...
-Moja córka ostatnio mówiła, że chce zostać premierem. Bardzo mnie to rozbawiło, pielęgniarki z hospicjum też.
HHAHA Jeszcze mnie rozjebało to, że jak ten mały jechał na tej kroplówce... Śmiałbym się, jakby się zjebał i wyjebały mu kable z ciała, i zgon
-Moja córka ostatnio mówiła, że chce zostać premierem. Bardzo mnie to rozbawiło, pielęgniarki z hospicjum też.
HHAHA Jeszcze mnie rozjebało to, że jak ten mały jechał na tej kroplówce... Śmiałbym się, jakby się zjebał i wyjebały mu kable z ciała, i zgon
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów