18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
damon358 2012-05-12, 19:54
Dobra, przepraszam wszystkich za ten mój tępy komentarz, rozumiem że niektórych mogłem tym urazić... może i nie rozumiem jak to jest, może nie miałem kontaktu z takimi ludźmi. Czepiam się ich bez powodu, nie wiem jak to jest być w ich skórze... Nie rozumiem po prostu, że dla nich walka o życie to wszystko co oni mogą dla siebie zrobić... Nic do nich nie mam, i przepraszam jeszcze raz. Po prostu zrozumiałem, że ktoś może się czuć urażony, a ja takiego czegoś nie lubię
Zgłoś
dyabeu696 2012-05-12, 21:10
@up, i większość @upów: ale smutyyyy... Daj jakiś kawał o dzieci z onkologii, zamiast informować, że też jesteście wrażliwi na niesprawiedliwość i zło... Tu się z rasizmu, pedofilii i wielu innych równie niemiłych spraw NABIJAMY, więc co dajecie?
Mam coś dla was, znowu coś na temat tej okropnej choroby :< sadistic.pl/kawal-o-lekarzu-wyrzuconym-z-roboty-vt86622.htm
Zgłoś
damon358 2012-05-12, 22:07
Czytałem kiedyś, zajebiste... a w sumie - chuj z tymi dziećmi...
Zgłoś
s................r 2012-05-13, 0:24
Aktywny wątek, więc dorzucę swój kamyczek.

Zachorowanie na raka, poza czynnikami zewnętrznymi i stymulującymi rozwój choroby jest raczej zdarzeniem losowym. Zatem o żadnej niesprawiedliwości nie ma tutaj mowy. Rozkłada się to równomiernie po całej populacji...

Boga nie ma. Jest bezpostaciowy chaos, który nie wpływa na nasze losy.

Na kogo wypadnie na tego bęc.

Z prochu powstałeś i w proch się obrócisz - żyj póki żyjesz i baw się na maksie...nawet na onkologii (w końcu dają tam morfinę na NFZ)
Zgłoś
dyabeu696 2012-05-13, 4:08
stack_pointer napisał/a:

Na kogo wypadnie na tego bęc.

"Idzie rak, nieborak. Jak się zesra - będzie znak"
Tzn. plusik nad głową.
stack_pointer napisał/a:

Z prochu powstałeś i w proch się obrócisz - żyj póki żyjesz i baw się na maksie...nawet na onkologii (w końcu dają tam morfinę na NFZ)

Popieram! A w niektórych krajach leczą ponoć tym: bo pomaga. Tyle że w tabletkach... Ale też fajnie!
Zgłoś
Byczarz 2012-05-13, 10:02
Bamboleiro napisał/a:

Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej straszny Tak jakoś mi się wydaje. Ale może się i mylę

pl.wikipedia.org/wiki/Steve_Jobs

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
Blasius88 2012-05-13, 19:29
Bronisław Komorowski napisał/a:

Te łyse umrą?

jak twoja matka też dostanie raka to napewno kurwa umrze
Zgłoś
dyabeu696 2012-05-13, 20:56
Zamiast popu mógł zaśpiewać dla tych dzieci zespół Dope. Najlepiej kawałek "Die motherfucker die"
Blasius88 napisał/a:

jak twoja matka też dostanie raka to napewno kurwa umrze

Przecież twoja też, Blasius88.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów