Jak Tobie, lub komuś z Twoich bliskich się zdarzy to się kurwa dowiesz -.-
Haha boże HAHAHA kruwa nie moge ja nie kminie, te dzieci i tak umrą, a modlą się o jakąś nadzieję, są wojownikami, którzy dalej wytrwale walczą, może będą żyć... Na chuj im przed śmiercią ryć beret jakimiś pierdołami "Hope"... kurwa i tak umrą, boże... oj, ja życzę sobie mieć raka, nie musiałbym na klamkę zbierać, żeby się zajebać... te dzieciaki powinny iść do uśpienia, a nie kurwa jakieś świetlice im robią, no proszę cię...
-Moja córka ostatnio mówiła, że chce zostać premierem. Bardzo mnie to rozbawiło, pielęgniarki z hospicjum też.
HHAHA Jeszcze mnie rozjebało to, że jak ten mały jechał na tej kroplówce... Śmiałbym się, jakby się zjebał i wyjebały mu kable z ciała, i zgon
Zycze Ci z całego serca chuja w dupe i kamieni kupe _
Ja pierdole, czy wy kiedyś chodź raz powstrzymacie się od hejtowania, i poprostu swoje zjebane zdanie zachowacie dla siebie? Co kogo interesuje co mają takie nieczułe zjeby jak wy do powiedzenia?
Bić, bić i jeszcze raz bić.Haha boże HAHAHA kruwa nie moge ja nie kminie, te dzieci i tak umrą, a modlą się o jakąś nadzieję, są wojownikami, którzy dalej wytrwale walczą, może będą żyć... Na chuj im przed śmiercią ryć beret jakimiś pierdołami "Hope"... kurwa i tak umrą, boże... oj, ja życzę sobie mieć raka, nie musiałbym na klamkę zbierać, żeby się zajebać... te dzieciaki powinny iść do uśpienia, a nie kurwa jakieś świetlice im robią, no proszę cię...
-Moja córka ostatnio mówiła, że chce zostać premierem. Bardzo mnie to rozbawiło, pielęgniarki z hospicjum też.
HHAHA Jeszcze mnie rozjebało to, że jak ten mały jechał na tej kroplówce... Śmiałbym się, jakby się zjebał i wyjebały mu kable z ciała, i zgon
18 lat kurwa masz, jeśli nie mniej i ustawiłeś sobie wcześniejszy rok urodzenia że móc fapować do bab z kutasem, ale zobaczysz, zrobisz jakiejś tępej cipie bachora ( mądra raczej takiemu jak ty dupy nie da ;p ) i jak będziesz miał pecha to pokochasz to dziecko, zobaczymy czy wtedy, też będziesz tak stękać.
Tez byłem taki mądry jeszcze 3 lata temu, potem mi się bratanek urodził i całe kozaczenie huj strzelił.
Co do strzelania sobie w łeb z klamki, sam już dawno temu postanowiłem sobie jak zdechnę, i no właśnie tak, jednak nie zamienił bym tego na powolne umierania na raka...
Byłem świadkiem paru bliskich mi osób które tak odeszło, wiem jak walczyli o życie, o dziwo nie dlatego, że bali się śmierci czy coś, bo to po prostu zaakceptowali, tylko chcieli spędzić z bliskimi o jeden dzień dłużej.
PS. jak tak ci zależy na taniej śmierci to klamkę( i pozwolenie żeby nie było) mam, chętnie ci ten pusty łeb odstrzelę, adres podaj.
PS2. merytoryczny poziom twojej powala, niczym żelazna logika ruskich
Doba koniec pierdolenia, wracam skąd przyszedłem, czyli na harda, zanim ktoś pomyśli, ze się miękki zrobiłem
Haha boże HAHAHA kruwa nie moge ja nie kminie, te dzieci i tak umrą, a modlą się o jakąś nadzieję, są wojownikami, którzy dalej wytrwale walczą, może będą żyć... Na chuj im przed śmiercią ryć beret jakimiś pierdołami "Hope"... kurwa i tak umrą, boże... oj, ja życzę sobie mieć raka, nie musiałbym na klamkę zbierać, żeby się zajebać... te dzieciaki powinny iść do uśpienia, a nie kurwa jakieś świetlice im robią, no proszę cię...
Zobaczymy kolego jak Twoje dziecko albo bliska Ci osoba zachoruje na raka.Będziesz biegał z płaczem po telewizjach że Cię nie stać na leczenie. Powodzenia
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego kutasa woziłbym na paleciaku"Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów