PIS daje na służbę zdrowia w tym onkologię o 40 % więcej niż geniusze z PO w 2015
Jeśli chce się manipulować, to podaje się właśnie informacje w taki sposób. Pracownik TVP (nie mylić z dziennikarzem)? Jeśli nie to składaj papiery - potrzebują takich jak Ty!
Jest sens porównywać nakłady wg lat, ale tylko w odniesieniu do PKB!!! Jak to porównasz i odejmiesz wzrost składek na NFZ, to wyjdzie Ci statystyczne zero. W budżecie kolejna manipulacja, bo zaplanowali wydatki na służbę zdrowia odnosząc się do PKB z... 2017 roku.
Polacy są aż tak ślepi i nie widzą że Koalicja obawyatelska to Niemiecka partia i chcą nas sobie podporządkować?
Tusk dostał 5 baniek ojro od niemieckiej chadecji na założenie PO. Pisze o tym Olechowski w swojej biografi. A jak sie płaci to sie wymaga. dlatego ryzy teraz nosi kapcie w zębach w Brukselii, by było blizej do wydawania rozkazów. Nie wspomnę o donoszeniu na własny kraj!!!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Tusk dostał 5 baniek ojro od niemieckiej chadecji na założenie PO. Pisze o tym Olechowski w swojej biografi. A jak sie płaci to sie wymaga. dlatego ryzy teraz nosi kapcie w zębach w Brukselii, by było blizej do wydawania rozkazów. Nie wspomnę o donoszeniu na własny kraj!!!
Ciągle ta sama śpiewka.
A bo Tusk, a bo Korwin, a bo Biedroń, co to ma wspólnego z tematem?
Usprawiedliwiacie błędy dzisiejszej władzy, błędami wcześniejszej i nawet nie silicie się na logiczne powiązanie.
PiS to partia dla debili, albo nierobów, albo dla ludzi dla których liczą się tylko chwilowe benefity i nie przejmują się dociekaniem co z tego wyniknie w przyszłości.
Ciągle ta sama śpiewka.
Usprawiedliwiacie błędy dzisiejszej władzy, błędami wcześniejszej i nawet nie silicie się na logiczne powiązanie.
PiS to partia dla debili, albo nierobów, albo dla ludzi dla których liczą się tylko chwilowe benefity i nie przejmują się dociekaniem co z tego wyniknie w przyszłości.
Idź ćpać dalej.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nie bądź naiwny, z ciekawości sprawdziłem wiadomości TVP na ich stronie.
Mówią tylko o zwiększeniu budżetu na zdrowie i onkologie, bez kontekstu, bez porównania i ani słowa o Lichockiej, choć przyznam się że nie obejrzałem całych wiadomości bo się bałem że dostane raka mózgu.
W polskim radiu o tym pierdolą na okrągło.
W polskim radiu o tym pierdolą na okrągło.
I co mówią?
Pewnie że to nic takiego bo tylko ją nosek swędział,a tak w ogóle to ci z peło to gorsi byli.
A to wszystko to niemiecko-semicki spisek, ale jak ktoś się poczuł obrażony to przepraszam, a tak w ogóle to fotomontaż wyrwany z kontekstu
Serio, taka narracja może być skierowana tylko dla debili, albo dla tych którzy mają wyjebkę na ten temat.
W takie tłumaczenie może uwierzyć tylko kompletny dzban.
Czyli elektorat tej cudnej partii.
Ciągle ta sama śpiewka.
Od jebanych 30 lat ta sama śpiewka. A śpiewa to ukryta syjonistyczno-komusza sitwa.
Transfer dziczy wrogiej Polsce - uchodźcy.
Może nie mają nic wspolnego z tematem, ale czas otworzyć Polakom oczy. Prosze bardzo chcesz władzy Niemieckiej partii jedź do Merkel.. Bardzo dobrze że nie przyjęli uchodźców było by to samo co w Niemczech, Francji, Szwecji... Nie widział bym przyszłości z Platformą zgodzili by się na wszystko co im UE powie.. Jak myślisz gdyby PiS nie wygrał powstała by Koalicja Obywatelska? Takiego wała jak Polska cała. Sami by siedzieli przy korycie i lizali cztery litery Niemców.. Nie po to nasi przodkowie walczyli żebyśmy teraz im w cztery litery wchodzili... Połączyli siły tylko dla tego bo wiedzieli że nie maja szans na wygraną.. Teraz słucham co partia RUDYCH zrobiła dla Polski?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów