18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Szama dla sadoli
G................y • 2012-07-03, 9:03
Na życzenie...

Przepis na pizze własnej roboty

Mąka 450 Puszysta, tortowa - 2 szklanki
1/3 drożdzy hirondalla
3/4 szklanki / kubka wody - ciepłej nie gorącej co by nie zabić drożdzy
1/2 koncetratu pomidorowego
pół kieliszka octu
cukier
sól
pieprz
Bazylia
oregano
czosnek
temp. pieczenia 250 st.

dodatki - kto co lubi - wędlina, ser, papryka, salami - wg. gustu

Ciasto:
Do kubka wrzucić drożdze, dodać łyżeczkę cukru wymieszać i odstawić na 20 minut. Po 20 minutach do miski wsypać mąkę przesianą przez sitko aby napowietrzyć, dodać drożdze wymieszać. dodawać mąki aby ciasto odchodziło od ręki. Ciasto odstawić na godzine do wyrośnięcia, przykryć miskę szmatką.

Sos
Koncetrat na patelnie dodać bazylie oregano czosnek i ocet, zagtować na patelni całość.

Na blaszce rozłozyć ciasto wysmarować olejem i wstawić na 4 min do piekarnika, żeby urosło wyjąć. Nałożyć składniki i wstawić na 12 min, po 5-6 min obrócić blaszkę o 180 stopni, co by wypiekła się równo pizza z każdej strony.

Efekty :

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avatar
HoseBanditos 2012-07-16, 18:19
Robiłeś może kiedyś kurczaka w sosie słodko-kwaśnym?
Zgłoś
Avatar
W 2012-07-16, 19:41 16
pożywienie jednorożców:

Wó wybrała się na wycieczkę do Kauflandu, gdzie, o dziwo, nie spotkała darmozjadów (widocznie chwytak mnie uprzedził), a znalazła tęczę rozebraną na składniki pierwsze i zmieszaną z żelatyną.

Po upłynnieniu tęczy wrzątkiem i odczekaniu, aż kolejne warstwy kolorowego przedsięwzięcia zastygną w foremce uzyskuje się poniższy efekt wymiocin jednorożca:



wykrojony kawałek tęczy prezentuje się zaś następująco:



szkitełsy mogą mi possać

Miłego rzygania!
Zgłoś
Avatar
G................y 2012-07-17, 19:17 9
4 bułki takie jak w makśmieciu
0,5 wołowego mięsa - nie innego
1 cebula
ogórek konserwowy
musztarda
koncentrat pomidorowy
keczap
sałata - ale to już mój dodatek
Ser - taki pakowany w plasterkach - nie polecam tego krojonego

cebulkę szatkujemy i sparzamy i zostawiamy na 20 min. Po 20 min odcedzamy.

z mięska robimy kulki, doprawiamy i spłaszczamy - wkładamy na patelnie - nie potrzeba oleju jak patelnia teflonowa

bułki smarujemy koncentratem, kładziemy plasterek sera, i do opiekacza / mikrofalówki tak żeby serek był lekko stopiony, a

bułka ciepła

nakładamy, sałatę, mięsko, polewamy keczapem i odrobiną musztardy. Przykrywamy.

Efekty :

Zgłoś
Avatar
~Angel 2012-07-17, 19:42 1
Jedziesz z cukinią

______________

Zgłoś
Avatar
G................y 2012-07-17, 20:50 5
Jako że nie marnuje i jestem wielkim przeciwnikiem wywalania jedzenia postanowiłem wziąć farsz ze spaghetti. Przepis znajdziecie powyżej.

Zaczynamy,

Cukinia x 2-3 - nie duża im młodsza tym lepsza.
Bulion 0,5 kostki - ja mam kostkowy do dzisiaj nie zrobiłem rosołu
ser żółty - tyle co by pokryło cukinie

czas pieczenia 25-30 min

piekarnik 180 st. Niby nie za dużo ale jak da się więcej to spali się wszystko, a ma być smaczne i ma wyglądać.

Cukinie kroimy w wzdłuż.

Drążymy w cukinii gniazda nasienne, to ten środek, usuwamy jak najwięcej białego środka czyli albedo, widać go na zdjęciach, część polecam dodać do farszu, który nam został.Ale tylko gniazda nasienne, mniej tego białego bo jest gorzki.

Farsz musi się zredukować ( zredukowanie = odparowanie wody ) to co jest z gniazd nasiennych puści wodę więc, ma nie być płynny.
Nakładamy farsz i zalewamy bulionem pod cukinie, nie za dużo ma lekko okrywać dół naszych cukinii i tak to wędruje do piekarnika na 25-30 min, po tym czasie wyjmujemy nakładamy ser i wstawiamy na 5 min na wyłączonym piekarniku.

Efekty :

Przygotowania :





dodanie gniazd nasiennych z cukinii i duszenie - około 15 minut









Nałożenie farszu i podlanie bulionem - wiem skalam kuchnie ale miałem tylko z kostki.









Zgłoś
Avatar
F................m 2012-07-17, 23:09 2
Przepis na zajebiste kanapeczki Hexii z dziś. Sory za jakość.

Składniki:

chleb (4 kromki)
margaryna lub masło
ketchup
sos czosnkowy
resztka mizerii z obiadu
pomidor
paróweczka
kilka paluszków



Ok to jedziemy

Smarujemy kanapki, tniemy paróweczke na paski i nakładamy ją na kanapki, kładziemy też na nich paluszki.



Lejemy po kanapkach sosem czosnkowym i ketchupem



Nakładamy pomidora i mizerie.



Teraz tylko złożyć i wpierdalać Może i nie wygląda najepiej, ale smakuje zajebiście!
Zgłoś
Avatar
PannaEwa 2012-07-18, 9:00 9
Nie zjadłeś tego. Powiedz, że nie zjadłeś.
Zgłoś
Avatar
Louve 2012-07-18, 17:49
Zajebiste, Hexia, lubie takie twory, typu parówki maczane w miodzie zagryzane papryczką jalapeno.
Zgłoś
Avatar
P................C 2012-07-18, 20:15 1
nie powinno się łączyć ogórka z pomidorem
Zgłoś
Avatar
Nap_Limak 2012-07-18, 20:33
Louve, postaw mu piwo, a nie pierdolisz

Hex, hahahaha
Zgłoś
Avatar
W 2012-07-18, 21:06
z "tworów" polecam czekoladę mleczną ogryzać kiszonym ogórkiem

P@N K@C napisał/a:

nie powinno się łączyć ogórka z pomidorem


a to dlaczego??
Zgłoś
Avatar
F................m 2012-07-18, 21:41
No to proste, że zjadłem. Było bardzo dobre, chociaż może nie wygląda najlepiej

A ogórki i pomidor to dobra mieszanka. Za dużo Wirtualnej Polski, Kacu
Zgłoś
Avatar
P................C 2012-07-18, 21:54
W napisał/a:


a to dlaczego??



Babcia mi tak mówiła.
Ogórki zawierają kwas askorbinowy, który rozkłada witaminę C.

Hexia napisał/a:

A ogórki i pomidor to dobra mieszanka.


Ogórki (surowe) w połączeniu z pomidorem są chujowe.
Zgłoś
Avatar
W 2012-07-18, 21:54 1
P@N K@C napisał/a:

Ogórki zawierają kwas askorbinowy, który rozkłada witaminę C.


ty tak na poważnie, czy to miała być forma ironii?
Zgłoś
Avatar
P................C 2012-07-18, 21:55
na poważnie

teraz przeczytałem co napisałem, chodziło o askorbinozę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem