Antynatalizm - szanuję.@ serio uważasz, że cytaty z Wiki, czyli coś co deklarujesz jako 'naukowy punkt widzenia', zmienią cokolwiek jeśli chodzi o stanowisko bytu czysto politycznego pod nazwą 'komitet olimpijski'? Kup sobie blaszke. Wszystkimi swoimi komentarzami na tym forum wspierasz nurt antycywilizacyjny, w tym te poprawne politycznie kurwy - działaczy sportowych w tym przypadku.
Cytaty nie są z wiki tylko z głowy, niektórzy zdobyli wiedzę.
Gdzie ja cokolwiek wspieram? przecież napisałem jak można rozwiązać ten problem i wystarczy żeby MKOI zrobił kryteria oceny płci i problem z głowy
Piszę z telefonu nie przypierdalac się.
No i chuj z tego. Z telefonu też można napisać prawidłowo. A że trudniej? Nie bądź cipą. Spręż się, a na pewno ci się uda.
Widzę to tak: testosteron jest nielegalnym środkiem dopingującym, prawda? Faceci mają go naturalnie, ale kobiety nie. Więc jak ta osoba uważa się za kobietę powinna zostać zdyskwalifikowana za doping, czyż nie? No, chyba że jednak jest mężczyzną.
Co co lewaków: Tutaj "lewak" to taki epitet, którym gówniarze i przegrywy rzucają na prawo i lewo, jak kończą im się argumenty. Ja np. jestem za wolnym rynkiem, z minimalnymi regulacjami, niskimi podatkami i ograniczonym socjalem, bo kapitalizm to najbardziej sprawiedliwy ustrój promujący zaradnych. Popieram mur na granicy, pałowałbym ekoterrorystów i kopał w dupę brukselskich urzędasów za takie idiotyzmy, jak te przytwierdzane nakrętki. Ale co chwilę ktoś nazywa mnie lewakiem i komuchem bo popieram Ukrainę i śmieję się z antysemickich fobii prawackich troglodytów. Nie pasuję do stada. Ale mam to w dupie, gardzę tym alternatywnym stadem owiec.
Nie. Twój komentarz tylko świadczy że jesteś jak większość wypowiadających się na ten temat. Czyli gówno wiesz, a lekcje biologii w szkole były tylko przerywnikiem w twoim marnym życiu.
Proszę doucz się,. Wiedząc o tym ze masz problemy z nauką ( piszesz tutaj więc liczę że czytać umiesz ) to proszę bardzo - pierwszy link odnośnie testosteronu u kobiet. sklep.alablaboratoria.pl/centrum-wiedzy/testosteron-u-kobiet-co-oznacz...
Co do badań genetycznych - to łaskawa federacja bokserska nie przedstawiła wyników oraz metody badania, kazali wierzyć na gębę. Przejdź się przez miasto i zobacz ile babochłopów łazi po twoim mieście/wsi .
MKOL korzysta z bardzo zaawansowanych laboratoriów i wątpię że by nie wykryli dopingu w postaci tak łątwego do wykrycia testosteronu.
Prawdę mówiąc to ta Szeremeta też wygląd jak chłop. Turczynka jedynie ładna i kobieca.
No i chuj z tego. Z telefonu też można napisać prawidłowo. A że trudniej? Nie bądź cipą. Spręż się, a na pewno ci się uda.
Ha ha ha dobre.poczucie humoru 8/10
Kobiecy sport dla was taki ważny? Męskie plemie to już tylko ci0ty bez godności. Ha tfu 💦
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów