📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rudy ma zawsze przejebane, a jeszcze czarnuchy atakują go z partyzanta, mam nadzieję że zginą w jakiejś strzelaninie pod sklepem
Bycie rudym to nieustanne pasmo bycia spławianym przez kobiety i bycia bitym przez mężczyzn - od kołyski aż po grób!
ale lamusy... dwa razy więksi od niego a i tak od tyłu zaatakował.
no to masz smutne zycie, ale nie licz na to, ze ktos ci wspolczuje.
Pralpunkt napisał/a:
Rudy ma zawsze przejebane, a jeszcze czarnuchy atakują go z partyzanta, mam nadzieję że zginą w jakiejś strzelaninie pod sklepem
Skąd wiesz że mu się nie należało?
Ale za zniszczone okulary to wpierdol się należy. Mam nadzieję, że pociągnął za to kasę.
Free hugs na bluzie nie daje oczekiwanych efektów albo odmienni Albinoni nie są "alfa-betami niepiśemnymi nieczytatymi"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów