📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale czubki
maxvolumePL napisał/a:
I niech mi ktoś powie że wysokoobrotowe dżapońskie silniki nie są najlepsze
Wysokoobrotowe dżapońskie silniki nie są najlepsze
Bawara:
sadistic.pl/cudowny-silnik-vt93698,15.htm859529
Mieszanka:
Cytat:
blazejudo dwu litrowy 4G63 jest rzędową cztero-cylindrówką fabrycznie wyciągają z niego 411 koni pokaż mi które bmw czy mercedes albo inne europejskie auto wyciągnie z 2 litrów wiecej niz MitsubishiWysokoobrotowe dżapońskie silniki nie są najlepsze
haha pierwszy post i na głównej dzisiaj bede mógł spokojnie zasnąć
Dziedziu6 napisał/a:
blazejudo dwu litrowy 4G63 jest rzędową cztero-cylindrówką fabrycznie wyciągają z niego 411 koni pokaż mi które bmw czy mercedes albo inne europejskie auto wyciągnie z 2 litrów wiecej niz Mitsubishi
Masz:
Jestem wstawiony, przeczytałem wyciągnie z dwóch litrów, więc pomyślałem o przerobionym. Wstawiłem tą Audicę.
My Bad.
Nie robią fabrycznie i dobrze. Jak dla mnie 411 km, przy silniku max. 2.0 to głupota. Zbyt nażyłowany, żeby dłuższy czas tym jeździć. Lepiej jebnąc M6 z silnikiem 5.0, 507 km i jeździć tym dłużej niż 15 lat.
a ja myslalem ze gry takie jak nfs underground czy most wanted to czysta fikcja a tu nawet trasa tak samo wyglada !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów