Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pizdy ci nagrywający i tyle
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Mam wyjebane na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, chuj mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.
No i przez takie uległe cioty, wszystko wygląda jak wygląda, a przyszłość tylko pokazuje, że może być tylko gorzej. Dziś się godzisz na maseczkę, jutro na aplikację, pojutrze na szczepionkę a za rok na chip, z którego dziś to się pewnie pierwszy śmiejesz, że to wymysł płaskoziemców. Sram takim kukoldom życia na ryj
Ludzie którzy łażą kręcić te zadymy, drukują jakieś paragrafy, przepisy, zawracają dupę policjantom którzy taką mają kurwa robotę, powinni być publicznie na rynku o 12 w niedzielę chłostani.
tacy ludzie walczą o swoje przetrwanie, o swoją pracę, swoje firmy, inwestycje, pieniądzie, byt i resztki wolności. A Ty pajacu siedzisz na piździe bo zapierdalasz do korpo z myślą, że ciebie to nic nie dotyczy. Do czasu
Piwko dla pana. Pozamiatal ich rowno.
a chuj im w dupe, kawałek szmaty na brzydką mordę założyć.
nie jestem prawnikiem. Nie jestem też autorytetem medycznym. Ale panuje konsensus naukowy:
-Masz maseczkę na swojej krzywej mordzie, więc oddychając i ewentualnie kaszląc rozsiewasz w małym promieniu aerozol z wirusami. Nie masz, leci na metry.
-Wirus u większości przechodzi bez albo z minimalnymi objawami, często nawet nie wiesz, że jesteś zarażony (ktoś jara szlugi od ćwierć wieku to kaszle zawsze, więc nie będzie wiedzieć że nagle powód się zmienił, jest jesień zawieje każdy zakaszle raz w czas, skąd ma wiedzieć że tym rzem to nie przez browar w plenerze dwa dni temu?)
Noś więc te pier****lone maseczki nawet jeśli nie mają prawa Ci tego nakazać, bo jeśli czy to moja, czy kogokolwiek inna babka się przez Ciebie przekręci to powinieneś trafić jako bohater na harda, gdzie śniadzi dżentelmeni z latynoamerykańskiej szkoły karania się za Ciebie biorą.
No chyba, że wierzysz że każdy polak jest inteligentny, odpowiedzialny i ma komputer we łbie i potrafi oszacować z laboratoryjną precyzją przy jakiej sile wiatru na jaki dystans jego oddech idzie i na bieżąco rejestruje każdego wokół, po czym analizuje dogłębnie jego stan zdrowia, aby poznać jego ewentualne rokowania.
Korporacje zrobiły z ciebie bezwolną maszynkę do kupowania, rządzący do płacenia podatków i wybierania ciągle tych samych osób na stołki, media do oglądania reklam i seriali, ale nie k**wa, tu muszę być świadomy i walczący....
Ciekaw jestem czy ktoś z Was antymaseczkowcy zna jakąś osobę zarażoną? Bo niektórzy faktycznie przechodzą bezobjawowo albo niewielkimi objawami, ale dla niektórych wirus jest katorgą.
a wiesz, ze grypa dla niektorych jest katorga?
slyszales o raku?
choroby wiencowe?
slyszales kiedys o ofiarach wypadkow samochodowych? ofiarach powodzi? ofiarach pozarow ?
ludzie przechodza katorge na codzien i patrzac realistycznie to covid19 to jest mala pizda przy inych chorobach
w rzyć kopani wojownicy o praworządność się trafili...
nie jestem prawnikiem. Nie jestem też autorytetem medycznym. Ale panuje konsensus naukowy:
-Masz maseczkę na swojej krzywej mordzie, więc oddychając i ewentualnie kaszląc rozsiewasz w małym promieniu aerozol z wirusami. Nie masz, leci na metry.
-Wirus u większości przechodzi bez albo z minimalnymi objawami, często nawet nie wiesz, że jesteś zarażony (ktoś jara szlugi od ćwierć wieku to kaszle zawsze, więc nie będzie wiedzieć że nagle powód się zmienił, jest jesień zawieje każdy zakaszle raz w czas, skąd ma wiedzieć że tym rzem to nie przez browar w plenerze dwa dni temu?)
Noś więc te pier****lone maseczki nawet jeśli nie mają prawa Ci tego nakazać, bo jeśli czy to moja, czy kogokolwiek inna babka się przez Ciebie przekręci to powinieneś trafić jako bohater na harda, gdzie śniadzi dżentelmeni z latynoamerykańskiej szkoły karania się za Ciebie biorą.
No chyba, że wierzysz że każdy polak jest inteligentny, odpowiedzialny i ma komputer we łbie i potrafi oszacować z laboratoryjną precyzją przy jakiej sile wiatru na jaki dystans jego oddech idzie i na bieżąco rejestruje każdego wokół, po czym analizuje dogłębnie jego stan zdrowia, aby poznać jego ewentualne rokowania.
Korporacje zrobiły z ciebie bezwolną maszynkę do kupowania, rządzący do płacenia podatków i wybierania ciągle tych samych osób na stołki, media do oglądania reklam i seriali, ale nie k**wa, tu muszę być świadomy i walczący....
ale ty kurwa glupi jestes.... chcesz to nos, nie masz jaj poprostu zeby powiedziec pierdole system. Powiedz w prost jestem glupi ogladam tv pis i jak beda kazali jesc gowno to zjem. Teraz morda w kubel i paszol won sadistic to nie tvp.
Sriot i Guwnojat (fajne nicki) ci kolesie w mundurach co tam stoją to kogoś pałują na filmiku? Bo ja na nich patrząc widzę zmęczenie jebanymi debilami którzy odbijają sobie gniew do władzy, którą sami sobie kurwa wybrali.
Po drugie, to czemu policja miała by pałować moją mamę? Ona nie truje im dupy paragrafami jak te niedojdy z filmików
Trollu mały, moje ustawione zdjęcie profilowe dokładnie odzwierciedla ciebie.
Dziękuje, dobranoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów