Mam wyjebane na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, chuj mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.
przyklad zniewolonego umyslu, braku swiadomosci i poczucia wolnosci
Mam wyjebane na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, chuj mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.
I pies cie i te małe pieski pisowski gnojku.Tak żeś se wybrał to se masz :wrr:
I pies cie i te małe pieski pisowski gnojku.Tak żeś se wybrał to se masz :wrr:
Ale powiedz mi kolejny co mi pis do Rzeczy?
Ponadto jest kilka moim wpisów jak ktoś chce dyskutować to niech przeczyta wszystkie i dopiero merytorycznie pisze a nie pierdoli w kółko to samo (przykro mi że bez żółtych napisów)
Art. 46b. 37 [Ustanowienie określonych ograniczeń, nakazów i zakazów na zagrożonym obszarze]
W rozporządzeniu, o którym mowa w art. 46a, można ustanowić:
1) ograniczenia, obowiązki i nakazy, o których mowa w art. 46 ust. 4;
2) czasowe ograniczenie określonych zakresów działalności przedsiębiorców;
3) czasową reglamentację zaopatrzenia w określonego rodzaju artykuły;
4) obowiązek poddania się badaniom lekarskim oraz stosowaniu innych środków profilaktycznych i zabiegów przez osoby chore i podejrzane o zachorowanie;
5) obowiązek poddania się kwarantannie;
6) miejsce kwarantanny;
7) 38 (uchylony);
8) czasowe ograniczenie korzystania z lokali lub terenów oraz obowiązek ich zabezpieczenia;
9) nakaz ewakuacji w ustalonym czasie z określonych miejsc, terenów i obiektów;
10) nakaz lub zakaz przebywania w określonych miejscach i obiektach oraz na określonych obszarach;
11) zakaz opuszczania strefy zero przez osoby chore i podejrzane o zachorowanie;
12) nakaz określonego sposobu przemieszczania się.
Wynika jasno, że wspomniany jegomość wybrał sobie tylko ten fragment który mu pasował, nie zwrócił jednak uwagi na pozostałą treść artykułu w której mowy o chorych i podejrzanych o zachorowanie nie ma. Dlatego wnioskuję, że studiował to on co najwyżej mądrości w internecie, a czytanie ze zrozumieniem w jego przypadku nie do końca działa tak jak powinno. Szkoda, że część sadoli nawet nie sprawdziła powyższego artykułu i podpierała się głupotami jakie gadał bohater nagrania.
Niestety, policjanci również mieli problem z czytaniem ze zrozumieniem.
OK wytresowany niewolniku.
Wynika jasno, że wspomniany jegomość wybrał sobie tylko ten fragment który mu pasował, nie zwrócił jednak uwagi na pozostałą treść artykułu w której mowy o chorych i podejrzanych o zachorowanie nie ma.....
Gdzie Ty widzisz tam przepis pozwalający drogą rozporządzenia wprowadzić nakaz noszenia maseczek przez wszystkich???
OK wytresowany niewolniku.
Trzeba być skończonym debilem żeby z ćwiartka mózgu i dodatkowo przekonanym o własnej (nieistniejącej) zajebistości żeby wymyślec że noszenie maseczki to efekt tresury i znak niewolnicwa. Nienoszenie maseczki "bo tresura i niewolnictwo" to całkowite spierdolenie umysłowe podobne do kibolskiej subkultury.
Nawet mój kolega, który jest policjantem mówi, żeby absolutnie nie przyjmować od nich żadnych mandatów.
Należy iść do sądu i chuj. Sądy oddalają wnioski. Nie wszystkich sędziów udało się Zeru zastraszyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów