Życie to choroba, co najszybciej zabija.Ludzie którzy łażą kręcić te zadymy, drukują jakieś paragrafy, przepisy, zawracają dupę policjantom którzy taką mają kurwa robotę, powinni być publicznie na rynku o 12 w niedzielę chłostani.
Jaką kurwa mają robotę? Chyba Ci się coś popierdoliło, mają przestrzegać i pilnować porządku/prawa, a dają mandaty na lewo i prawo niezgodnie z obowiązującym prawem. Nieudolny rząd nie potrafi czegoś zrobić zero jedynkowo i zrzuca wszystko na nich, powinni się jakoś z tym zbuntować większą grupą, bo jednostkowo to ich wypierdolą. Szacun dla gościa, bo wyjaśnił dokładnie cały temat.
tyle w temacie.
Jak Ci matkę bezpodstawnie/bezprawnie będą napierdalać pałami, to też tak będziesz pisać, śmieszku?Ludzie którzy łażą kręcić te zadymy, drukują jakieś paragrafy, przepisy, zawracają dupę policjantom którzy taką mają kurwa robotę, powinni być publicznie na rynku o 12 w niedzielę chłostani.
Szukajcie a znajdziecieMam wyjebane na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, chuj mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.
jakby kazali Cie jebac w dupe - dla swietego spokoju tez byc sie wypial?
Rozporzadzenie jest nizej niz uchwala. Rozporzadzenie powoluje sie na stara ustwae w ktorej mowa jest o tym, ze osoby CHORE lub PODEJRZANE musza nosic maseczki. JEsli osoba nie jest CHORA lub PODEJRZANA - nie musi nosic maseczki.
Jesli ktos chce przestrzegac prawa - jest pojebany? Ludzie sie nie znaja mysla, ze to co pokaze im TV to swieta prawda. Jak ktos faktycznie poczyta, doczyta - powinien byc uwazany za madego a tym czasem ludzie okreslaja go jako cwaniak itd.
Jak prawo Ci na reke to sie stosujesz i jest super, a jak Ci przeszkadza to maruzisz... kurwa hipokryzja lvl hard.
Mam wyjebane na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, chuj mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.
a jak ci jutro władza każe nałożyć różowe stringi to też nałożysz bo nic cie to nie kosztuje?