18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
J................k 2020-10-18, 21:08 4
No maskonury proszę was o argumenty za

Zgłoś
Matt 2020-10-18, 21:16 71
Piwko dla pana. Pozamiatal ich rowno.
Zgłoś
polskiarab2 2020-10-18, 21:19 14
Aż się zalogowałem żeby dać piwko
Zgłoś
skywalker75 2020-10-18, 21:22 58
Wszyscy wolni ludzie w Polsce, zjednoczmy się , nie dajmy się tym mentalnym niewolnikom systemu . Proponuje jutro, wszyscy przeciwnicy maseczek ,nie godzący się na tę plandemię, wyjdźmy na ulice bez spodni i gaci .

czarna fortuna
Zgłoś
Mietek7567 2020-10-18, 21:24 24
Chwalenie się tym ,że się zagięło na argumenty policjantów to tak jak by chwalić się ,że się 5 letniemu dziecku wpierdoliło.
Zgłoś
mygyry 2020-10-18, 21:26 159
Mam wyjebane na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, chuj mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.
Zgłoś
Igorek95 2020-10-18, 21:32 58
Ludzie którzy łażą kręcić te zadymy, drukują jakieś paragrafy, przepisy, zawracają dupę policjantom którzy taką mają kurwa robotę, powinni być publicznie na rynku o 12 w niedzielę chłostani.

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Swinkwizytor 2020-10-18, 21:42 3
Trafił na policyjna cipe i jest kozak. Wypierdolić
Zgłoś
Sriot 2020-10-18, 21:52 65
Igorek95 napisał/a:

Ludzie którzy łażą kręcić te zadymy, drukują jakieś paragrafy, przepisy, zawracają dupę policjantom którzy taką mają kurwa robotę, powinni być publicznie na rynku o 12 w niedzielę chłostani.

Jaką kurwa mają robotę? Chyba Ci się coś popierdoliło, mają przestrzegać i pilnować porządku/prawa, a dają mandaty na lewo i prawo niezgodnie z obowiązującym prawem. Nieudolny rząd nie potrafi czegoś zrobić zero jedynkowo i zrzuca wszystko na nich, powinni się jakoś z tym zbuntować większą grupą, bo jednostkowo to ich wypierdolą. Szacun dla gościa, bo wyjaśnił dokładnie cały temat.
Zgłoś
Guwnojat 2020-10-18, 21:55 22
24.10.2020 - Warszawa

tyle w temacie.

Igorek95 napisał/a:

Jak Ci matkę bezpodstawnie/bezprawnie będą napierdalać pałami, to też tak będziesz pisać, śmieszku?
Zgłoś
a1lp2ha3 2020-10-18, 21:56 1
Czy w tym kraju ktos w ogole cos robi czy tylko pierdoli jak ten gosc wiem ze gosc ma racje ale dlaczego on ma racje? Kaczor mial zamknac gebe tzn mial zamknac galerie i szkoly a zamknal Romka ja pierdole ... tylko se w leb strzelic powinnismy ich napierdalqc wszystkich i patrzec czy rowno puchnie

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-10-18, 22:00 60
mygyry napisał/a:

Mam wyjebane na sens noszenia maski, ubieram i mam święty spokój, chuj mnie to kosztuje, z nikim nie muszę się użerać, nie mam potrzeba karmienia swojego ego jaki to ja mądrzejszy jestem.

jakby kazali Cie jebac w dupe - dla swietego spokoju tez byc sie wypial?

Rozporzadzenie jest nizej niz uchwala. Rozporzadzenie powoluje sie na stara ustwae w ktorej mowa jest o tym, ze osoby CHORE lub PODEJRZANE musza nosic maseczki. JEsli osoba nie jest CHORA lub PODEJRZANA - nie musi nosic maseczki.

Jesli ktos chce przestrzegac prawa - jest pojebany? Ludzie sie nie znaja mysla, ze to co pokaze im TV to swieta prawda. Jak ktos faktycznie poczyta, doczyta - powinien byc uwazany za madego a tym czasem ludzie okreslaja go jako cwaniak itd.

Jak prawo Ci na reke to sie stosujesz i jest super, a jak Ci przeszkadza to maruzisz... kurwa hipokryzja lvl hard.
Zgłoś
t................r 2020-10-18, 22:01 27
mygyry napisał/a:

a jak ci jutro władza każe nałożyć różowe stringi to też nałożysz bo nic cie to nie kosztuje?
Zgłoś
Igorek95 2020-10-18, 22:11 9
Sriot i Guwnojat (fajne nicki) ci kolesie w mundurach co tam stoją to kogoś pałują na filmiku? Bo ja na nich patrząc widzę zmęczenie jebanymi debilami którzy odbijają sobie gniew do władzy, którą sami sobie kurwa wybrali.

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów