Nagrane kaloryferem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widzę że pięknie autor filmu ukarał panią "Wiesławę" która pracuje 8 godzin 5 dni w tygodniu za góra 1200 zł na rękę
szkoda że tak mało jest takich bohaterów.........
a tak na serio
ciekawe czy też był taki wygadany jak wypisywali mu ten mandat
w końcu trzeba na kimś słabszym odreagować
szkoda że tak mało jest takich bohaterów.........
a tak na serio
ciekawe czy też był taki wygadany jak wypisywali mu ten mandat
w końcu trzeba na kimś słabszym odreagować
@up piratv90
1200zł chyba kurwa pomyliłeś stanowiska 2000zł do rączki co miecha a robota też w chuj ciężka siedzieć cały dzień na dupie i przyjmować waty czy co ona tam robi normalnie mordęga
1200zł chyba kurwa pomyliłeś stanowiska 2000zł do rączki co miecha a robota też w chuj ciężka siedzieć cały dzień na dupie i przyjmować waty czy co ona tam robi normalnie mordęga
up@ chyba cie kurwa bog opuscil z tymi 2k na miecha buahaha dorosnij chlopie -.-
Frajerstwo się szerzy !
Chuj im wszystkim w dupę na tych stołkach..
Wdr napisał/a:
kozerq1 sam dorośnij średnia płac na urzednika to 1800zł
Według Gus w polsce średnia płaca wynosi 3600 w przedsiębiorstwach.
Już kiedyś była taka akcja, a i tak wyśmiali gościa co to wpłacał. Idiotów z siebie barany robią.
I dobrze tak kurwie, byliście kiedyś w urzędzie skarbowym wyjaśniać temat? to po chuj się prujecie.
Na moje to i tak chuja tym zdziala, bo babka jest w pracy 8h odpierdoli i w dupi, a temu tylko czas zmarnuje bo bedzie musial czekac.
przypomniał mi się klasyk z przed lat:
o ile to autentyczna rozmowa to tęgi chuj w dupe urzędasom.
o ile to autentyczna rozmowa to tęgi chuj w dupe urzędasom.
shiters napisał/a:
trza liczyć a nie się opierdalać i to ją wkurwi.Na moje to i tak chuja tym zdziala, bo babka jest w pracy 8h odpierdoli i w dupi, a temu tylko czas zmarnuje bo bedzie musial czekac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów