18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
x................s 2013-03-28, 14:55 2
moja panna niewierząca zapierdala z koszykiem, raz poszedłem z nią to księżulo pierdolił o jakiś relikwiach, napletkach jezusa itp, boki szło zrywać
Zgłoś
s................r 2013-03-28, 15:05 10
@up może poszła z tym koszykiem do lasu na grzyby i spotkała czubakabre, a nie do kościoła ?

99 % sadistica chodzi do kościoła bo mama karze
Zgłoś
Pan_Marszałek 2013-03-28, 15:35 93
straatveger, a pozostały 1% nie należy do gimbazy

Zgłoś
b................e 2013-03-28, 15:45 26
Lord910 napisał/a:

straatveger, a pozostały 1% nie należy do gimbazy

Dałem piwo, że niby do tego 1% należę.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-28, 16:20 2
bziktheblue, jesteś pewny? 85lat to już okres zmoherowania. No chyba że w partii byłeś...
Zgłoś
p................a 2013-03-28, 17:01 39
Głupie. Większość bierze udział w tych katolickich cyrkach, żeby nie robić przykrości rodzinie. Ciebie i Tobie podobnych mogę bez żadnych oporów olać, ale mamy nie chcę ranić. Jeśli w twoim móżdżku czyni to ze mnie hipokrytę to trudno.
Zgłoś
macleod 2013-03-28, 18:54 2
Tradycjonalizm – w socjologii i antropologii określenie wskazujące usposobienie, zespół nawyków i obyczajów, albo przekonań lub nawet spójnej i kompletnej doktryny, którego precyzyjniejszy sens odczytać można dopiero identyfikując jego zakres przedmiotowy (sferę religijną, filozoficzną, społeczno-polityczną, kulturalną, artystyczną etc.) bądź – w wypadku tradycjonalizmu społeczno-politycznego – sposób rozumienia tego terminu w różnych ujęciach szeroko rozumianej postawy i doktryny konserwatywnej. W każdym wypadku sens tradycjonalizmu uzależniony jest też od adekwatnego dla danego użycia zakresu i sensu słowa „tradycja”.

Poza tym czegoś nie rozumiem - jeżeli ktoś ma negatywny stosunek do kościoła to automatycznie sprawią, ze nie może uczestniczyć w obrządkach, w które wierzy? Chyba, ze bo tyłku mieli dostać ateiści, tylko, że coś się autorowi nie udało...?

Zgłoś
Gebofon 2013-03-28, 19:38 1
Kurwa fajnie byłoby jeszcze kiedyś usłyszeć od matuli żebym zapierdalał do kościoła "antychryście" Naprawdę

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
androgenius 2013-03-28, 19:40 1
Raczej sie nie spotkamy.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
KamiloRD 2013-03-28, 19:40
xts, ten skrót x to Ks. ? To że nie chodze do Kościółka klasyfikuje mnie do nie wierzących? Myślę że warto otworzyć oczy i poszerzać horyzony gdyż każda religia ma coś ciekawego do zaoferowania np. islam zajebiste koziołki
Zgłoś
veteralizator 2013-03-28, 19:41 1
o czym wy gadacie? dla mnie "swieta" to okazja do balangi, dluzszego urlopu wyrywania dup, jakos bog nigdy mi nie pomogl w tym zasranym zyciu wiec sram na to czy jest czy go nie ma. nie, nie jestem zadnym jecowcem czy ateista
Zgłoś
Srasłkasz 2013-03-28, 19:47
Podlewaj kwiatki dla szatana.
Zgłoś
DamianH 2013-03-28, 19:54 3
pacyfista napisał/a:

Głupie. Większość bierze udział w tych katolickich cyrkach, żeby nie robić przykrości rodzinie. Ciebie i Tobie podobnych mogę bez żadnych oporów olać, ale mamy nie chcę ranić. Jeśli w twoim móżdżku czyni to ze mnie hipokrytę to trudno.

Wg mnie nie czyni to z Ciebie hipokryty. Robienie takich rzeczy wbrew sobie, z troski o matkę, ojca, babcię czy dziadka, to w żadnym wypadku nie jest hipokryzja. Hipokrytą jest się dopiero wtedy, gdy na codzień odnosi się z pogardą do katolików tylko ze względu na ich wyznanie, nie szczędzi się im wrzut w gronie znajomych, a później zapierdziela się na rezurekcję i w razie czego, w gronie znajomych, rzuca się wyżej wymienionym, pogrubionym sloganem.
Zgłoś
Rifleman. 2013-03-28, 19:57 2
Całe szczęście, że jestem tylko ateistą, a nie antykościelnym napinaczem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów