📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
moja panna niewierząca zapierdala z koszykiem, raz poszedłem z nią to księżulo pierdolił o jakiś relikwiach, napletkach jezusa itp, boki szło zrywać
@up może poszła z tym koszykiem do lasu na grzyby i spotkała czubakabre, a nie do kościoła ?
99 % sadistica chodzi do kościoła bo mama karze
99 % sadistica chodzi do kościoła bo mama karze
Lord910 napisał/a:
straatveger, a pozostały 1% nie należy do gimbazy
Dałem piwo, że niby do tego 1% należę.
bziktheblue, jesteś pewny? 85lat to już okres zmoherowania. No chyba że w partii byłeś...
Głupie. Większość bierze udział w tych katolickich cyrkach, żeby nie robić przykrości rodzinie. Ciebie i Tobie podobnych mogę bez żadnych oporów olać, ale mamy nie chcę ranić. Jeśli w twoim móżdżku czyni to ze mnie hipokrytę to trudno.
Tradycjonalizm – w socjologii i antropologii określenie wskazujące usposobienie, zespół nawyków i obyczajów, albo przekonań lub nawet spójnej i kompletnej doktryny, którego precyzyjniejszy sens odczytać można dopiero identyfikując jego zakres przedmiotowy (sferę religijną, filozoficzną, społeczno-polityczną, kulturalną, artystyczną etc.) bądź – w wypadku tradycjonalizmu społeczno-politycznego – sposób rozumienia tego terminu w różnych ujęciach szeroko rozumianej postawy i doktryny konserwatywnej. W każdym wypadku sens tradycjonalizmu uzależniony jest też od adekwatnego dla danego użycia zakresu i sensu słowa „tradycja”.
Poza tym czegoś nie rozumiem - jeżeli ktoś ma negatywny stosunek do kościoła to automatycznie sprawią, ze nie może uczestniczyć w obrządkach, w które wierzy? Chyba, ze bo tyłku mieli dostać ateiści, tylko, że coś się autorowi nie udało...?
Poza tym czegoś nie rozumiem - jeżeli ktoś ma negatywny stosunek do kościoła to automatycznie sprawią, ze nie może uczestniczyć w obrządkach, w które wierzy? Chyba, ze bo tyłku mieli dostać ateiści, tylko, że coś się autorowi nie udało...?
Kurwa fajnie byłoby jeszcze kiedyś usłyszeć od matuli żebym zapierdalał do kościoła "antychryście" Naprawdę
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
xts, ten skrót x to Ks. ? To że nie chodze do Kościółka klasyfikuje mnie do nie wierzących? Myślę że warto otworzyć oczy i poszerzać horyzony gdyż każda religia ma coś ciekawego do zaoferowania np. islam zajebiste koziołki
o czym wy gadacie? dla mnie "swieta" to okazja do balangi, dluzszego urlopu wyrywania dup, jakos bog nigdy mi nie pomogl w tym zasranym zyciu wiec sram na to czy jest czy go nie ma. nie, nie jestem zadnym jecowcem czy ateista
pacyfista napisał/a:
Głupie. Większość bierze udział w tych katolickich cyrkach, żeby nie robić przykrości rodzinie. Ciebie i Tobie podobnych mogę bez żadnych oporów olać, ale mamy nie chcę ranić. Jeśli w twoim móżdżku czyni to ze mnie hipokrytę to trudno.
Wg mnie nie czyni to z Ciebie hipokryty. Robienie takich rzeczy wbrew sobie, z troski o matkę, ojca, babcię czy dziadka, to w żadnym wypadku nie jest hipokryzja. Hipokrytą jest się dopiero wtedy, gdy na codzień odnosi się z pogardą do katolików tylko ze względu na ich wyznanie, nie szczędzi się im wrzut w gronie znajomych, a później zapierdziela się na rezurekcję i w razie czego, w gronie znajomych, rzuca się wyżej wymienionym, pogrubionym sloganem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów