Będę... 0:45
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
głupi skurwiel, nie, nie ojciec
Bez względu na wszystko - Ojca bym nie uderzył.
Kolejny dzień na sadolu ruscy zaczynają jak zwykle. Już dzisiaj ze 3 wpierdole po rosyjsku widziałem na tym zacnym serwisie popierdoleńców.
Mówi tam, jak dobrze zrozumialem, "ze matka w szpitalu a ty najebany " ... wkuwil sie ze matka byc moze ledwo zywa a ten w dupie ma wszysstko.
weryfikator4 napisał/a:
odwazna deklaracja - ale zakładam że jakby ci sie naprawde trafił na ojca menel napierdalajacy ciebie starą i rodzenstwo kazdorazowo po powrocie z chlania - czyli codzień - inaczej byś spiewał...
Tate rano wstanie i pomyśli - muszem siem przejść na stolicznaja bo po putinoskiej to mnie tak łeb napierdala.
Kolejny polski katocebulak wychowany w kulcie do rodziców, że niby im się należy bezwzględny szacunek bo tak?
Chuja prawda. To, że ktoś cię wydał na świat to za mało, żeby nazywać ich rodzicami i darzyć bezwarunkową miłością i szacunkiem.
Kto będzie prawdziwymi rodzicami? Biologiczne patole, które porzuciły dziecko pod kościołem czy przybrani rodzicie, którzy adoptowali, dali jeść, wychowali i wyedukowali?
-Ernest Hemingway
TT4 napisał/a:
Kolejny polski katocebulak wychowany w kulcie do rodziców, że niby im się należy bezwzględny szacunek bo tak?
Chuja prawda. To, że ktoś cię wydał na świat to za mało, żeby nazywać ich rodzicami i darzyć bezwarunkową miłością i szacunkiem.
Kto będzie prawdziwymi rodzicami? Biologiczne patole, które porzuciły dziecko pod kościołem czy przybrani rodzicie, którzy adoptowali, dali jeść, wychowali i wyedukowali?
Widzę, że jak Cię stary rucha to krzyczysz "mocniej tatuśku!".
Jakby mnie ktoś traktował jak śmiecia, to niby dlaczego miałbym go szanować? Bo nie zdążył wyciągnąć?
Chyba, że Ty to z tych co czytać nie potrafią na tym portalu, bo z pisaniem widzę dosyć słabo.
Widzę, że jak Cię stary rucha to krzyczysz "mocniej tatuśku!".
Jakby mnie ktoś traktował jak śmiecia, to niby dlaczego miałbym go szanować? Bo nie zdążył wyciągnąć?
Chyba, że Ty to z tych co czytać nie potrafią na tym portalu, bo z pisaniem widzę dosyć słabo.
Jeśli to jest prawda, to dobrze tam kurwie. A wszyscy ci, którzy bronią skurwiałego alkoholika, to zwyczajne umysłowe ameby.
weryfikator4 napisał/a:
Gdy sięga do kieliszka, przestaje być ojcem. Jest śmieciem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów