Waldek z PSL rozp***dala system!!! Nie wiem jak wy, ja na nich zagłosuje- za teledysk, Kozakiewicza, Nastule i Waldka rapera!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
muzycznie daje radę. Partia jak partia - każda poza PiSem to mniejsze zło
Nie ma jak dawanie glosow za "fajny" teledysk z muzyką jak z dożynek. Tekst samej piosenki wyjaśnia juz wszystko szczegolnie to "Trzeba uwierzyć ze ten kraj to raj"
Powinny byc wprowadzone jakies testy przed mozliwoscia oddania glosu w wyborach.
Powinny byc wprowadzone jakies testy przed mozliwoscia oddania glosu w wyborach.
Kawałek nie jest zły, przynajmniej przyjemny dla ucha. W końcu to klip wyborczy, nie ma co wymagać wspinania się na artystyczne wyżyny. I dwie fajne dupy (wpierdalająca jabłka i ta z... dredami, dreadlockami, czy chuj wie jak to się nazywa, ale słodziutka taka jakaś).
A jak głosować, to na Palikota, program ma najlepszy, a i nie nakradnie, bo mu kasy wystarczy. JKM był wyjściem w poprzednich wyborach, ale jak zwykle okazał się sprzedajną dziwką, więc mu już podziękujemy.
A jak głosować, to na Palikota, program ma najlepszy, a i nie nakradnie, bo mu kasy wystarczy. JKM był wyjściem w poprzednich wyborach, ale jak zwykle okazał się sprzedajną dziwką, więc mu już podziękujemy.
djoshin napisał/a:
nastula 1 szmata polskiego judo
To , że teraz się sprzedaje nie umniejsza tego co robił kiedyś , on jest jednym z najwybitniejszych zawodników judo w historii , więc zamknij pizdę bo sam nie osiągniesz 1/100 tego co on . Jebani krytycy internetowi.
syn pawlaka do ojca:
-tato co zrobiles dla muzyki?
-wiesz synu, nagrałem swój własny teledysk
a całość ani nie grzeje ani nie ziębi, głosu mojego i tak nie dostaną
-tato co zrobiles dla muzyki?
-wiesz synu, nagrałem swój własny teledysk
a całość ani nie grzeje ani nie ziębi, głosu mojego i tak nie dostaną
tfojastara napisał/a:
JEDYNA SZANSA TO KONGRES NOWEJ PRAWICY Janusza Korwina-Mikkego!
Ja pierdole synek, weź się z JKM bo ten to dopiero ma najebane we łbie...
W tym roku mam możliwość zagłosowania, ale chyba tego nie zrobię. Nie dam się zgwałcić przez którąkolwiek partię. A co do JKM zagłosowałbym na niego w ostateczności. Całe gimbusonazjum leci na niego bo marihuana, właściwie tylko dlatego. Sądzę, że gdyby wygrał powstałbym większy chaos niż jest. Później mielibyśmy więcej syfu do sprzątania niż jest teraz.
I oto autor tego wpisu...
"Waldek z PSL rozp***dala system!!! Nie wiem jak wy, ja na nich zagłosuje- za teledysk, Kozakiewicza, Nastule i Waldka rapera!!!"
...dostarcza nam bardzo dobry argument za zniesieniem demokracji, lub znacznym ograniczeniem prawa wyborczego. Skoro On i Jemu podobny kolektyw głosuje bo jakiś Pan zaśpiewał, zatańczył, powiedział dowcip (a równie dobrze jakaś Pani mogła pokazać cycki) to gratuluje narodowi polskiemu takich ludzi.
"Demokracja jest festiwalem miernoty i przeciętności"
Emil Cioran
"Waldek z PSL rozp***dala system!!! Nie wiem jak wy, ja na nich zagłosuje- za teledysk, Kozakiewicza, Nastule i Waldka rapera!!!"
...dostarcza nam bardzo dobry argument za zniesieniem demokracji, lub znacznym ograniczeniem prawa wyborczego. Skoro On i Jemu podobny kolektyw głosuje bo jakiś Pan zaśpiewał, zatańczył, powiedział dowcip (a równie dobrze jakaś Pani mogła pokazać cycki) to gratuluje narodowi polskiemu takich ludzi.
"Demokracja jest festiwalem miernoty i przeciętności"
Emil Cioran
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów