Waldek z PSL rozp***dala system!!! Nie wiem jak wy, ja na nich zagłosuje- za teledysk, Kozakiewicza, Nastule i Waldka rapera!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja bym na nich nie zagłosował, nawet jak by sobie Amy Winehouse do reklamy załatwili
Zlodzieje i tyle jeden z drugim bez wachania by sprzedali wszytko
Ja pierdolę jaka wieś...
Podziwiam "kampanijne" piosenki. Tworzone z myślą o "młodym, nowoczesnym" elektoracie, który za taki przaśny syf wyśmiałby ich już 20 lat temu. Grzesiu Napieralski rządzi - jakieś pseudohip-hopki rzekomo skierowane do młodzieży, która zamiast oddanym głosem odpowie facepalmem. Stoi za nimi sztab pijarowców i nie powiedzą im, jakich z siebie debili robią?
Tą w białym jebnąłby. Wtedy mogę zagłosować.
Rytmy troche Enejowe, może powinni iść do Must be the music?
Rytmy troche Enejowe, może powinni iść do Must be the music?
morze nie jest to nic wielkiego ale jest to najlepszy spot wyborczy jakiego widziałem sama prawda i fajna nuta
Maniurki bez furki...
komore widzialem, czy nie.
brudasy i hipstery(artystka upierdolona farbą= git-majonez-polonez)
komore widzialem, czy nie.
brudasy i hipstery(artystka upierdolona farbą= git-majonez-polonez)
a za czyje pieniadze to gowno powstalo wy skurwysyny pierdolone. potem beda jak zwykle pierdolic ze pieniedzy nie ma a na takie scierwo to kurwa sa.
Czego wy cepy chcecie od tego teledysku? Co was boli?
Toż nie będą wychodzić z rapem który śpiewają same miejskie wykształciuchy po ZDZtach tylko muszą podkreślić swoje pochodzenie. A jest to pochodzenie ludowe więc musi folklorem zalatywać. Lepiej robić coś takiego niż wzajemnie się za pieniądze podatników błotem obrzucać ja PO i PiS. Tym bardziej że nikt nie powie że za wasze pieniądze puszczane są reklamy z ryjem Donka za grube miliony złotych. A to zwykły klip do internetu wbrew pozorom powsta pewnie za pare tysiaków raptem. Może piosenka trochę kosztowała jako muzyka i tekst. I się zesracie wszyscy bo to pewnie jest Enej a nie podobne do Enej jełopy.
Normalnie się nie unoszę ale jak widzę tyle gówna w jednym poście to szlag mnei trafia. Logicznie myśląca osoba rozumiałaby że oni w rzadzie to mają do gadania tylko w kwestii rolnictwa i jakoś PO trzymają z daleka od rozwalenia polskiej wsi. A jak PO gospodarkę calą rozpierdziela to już nie widzicie tego? Jak wszystko pierdyknie na jesieni a tak pewnie będzie że jeszcze za PiSem bedziecie płakać. Życzę Polsce koalicji PiS PSL bo jak było za pisu to był wstyd a gospodarka jako tako się trzymała (nie było kryzysu ale nic nie zepsuli) a tu jest kryzys a oni psują i drugorzędne ustawy uchwalają byle PR działał a reform nie ma.
Toż nie będą wychodzić z rapem który śpiewają same miejskie wykształciuchy po ZDZtach tylko muszą podkreślić swoje pochodzenie. A jest to pochodzenie ludowe więc musi folklorem zalatywać. Lepiej robić coś takiego niż wzajemnie się za pieniądze podatników błotem obrzucać ja PO i PiS. Tym bardziej że nikt nie powie że za wasze pieniądze puszczane są reklamy z ryjem Donka za grube miliony złotych. A to zwykły klip do internetu wbrew pozorom powsta pewnie za pare tysiaków raptem. Może piosenka trochę kosztowała jako muzyka i tekst. I się zesracie wszyscy bo to pewnie jest Enej a nie podobne do Enej jełopy.
Normalnie się nie unoszę ale jak widzę tyle gówna w jednym poście to szlag mnei trafia. Logicznie myśląca osoba rozumiałaby że oni w rzadzie to mają do gadania tylko w kwestii rolnictwa i jakoś PO trzymają z daleka od rozwalenia polskiej wsi. A jak PO gospodarkę calą rozpierdziela to już nie widzicie tego? Jak wszystko pierdyknie na jesieni a tak pewnie będzie że jeszcze za PiSem bedziecie płakać. Życzę Polsce koalicji PiS PSL bo jak było za pisu to był wstyd a gospodarka jako tako się trzymała (nie było kryzysu ale nic nie zepsuli) a tu jest kryzys a oni psują i drugorzędne ustawy uchwalają byle PR działał a reform nie ma.
Właśnie dlatego nie pójdę zagłosować - nie będę przykładał ręki do tego, aby rządziły bukszpany, które dadzą się pomalować na czarno, a następnie wyruchać, byle tylko utrzymać się u władzy.
PO PIS SLD PSL to wszystko jedna pierdolona w dupe banda!
Wszyscy już rządzili i jak widać chuja się zmienia w tym jebanym kraju.
Pierdolą tylko jakieś farmazony, a nikt z nich nie ma nawet cienia pomysłu co należy robić.
JEDYNA SZANSA TO KONGRES NOWEJ PRAWICY Janusza Korwina-Mikkego!
Wszyscy już rządzili i jak widać chuja się zmienia w tym jebanym kraju.
Pierdolą tylko jakieś farmazony, a nikt z nich nie ma nawet cienia pomysłu co należy robić.
tfojastara napisał/a:
Hehe, normalnie jakbym słyszał jakiegoś gimnazjalnego miłośnika maryśki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów