📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
"Zawodowi" kierowcy mają przejebana robotę. Muszą stwarzać realne zagrożenie na drogach, bo goni ich czas. Dlatego nie lubie ich na drogach.
dałbym złoty szpadel albo koparke ale nie chce mi sie nawet tracić na to czasu
kabiny w tych co bardziej znanych markach wyczepiają się dość łatwo i kierowca ma przynajmniej cień szansy na niezarobienie wiezionym za sobą towarem. Najbardziej przejebane w tych stylowych amerykańskich, które się gięły jak puszki w stronę kierowcy...
TIR (skrót od fr. Transport International Routier[1], „Międzynarodowy Transport Drogowy”) – międzynarodowa konwencja celna z 14 listopada 1975 dotycząca przewozu towarów samochodami ciężarowymi w transporcie międzynarodowym, pozwalająca uprościć procedury na przejściach granicznych i w urzędach celnych w celu większej skuteczności przewozów drogowych....
Wymagane jest, aby samochód ciężarowy, jak i zespół pojazdów przewożący towar pod osłoną karnetu TIR był opatrzony z przodu i z tyłu niebieską tabliczką z białym literowym skrótem TIR.
Wymagane jest, aby samochód ciężarowy, jak i zespół pojazdów przewożący towar pod osłoną karnetu TIR był opatrzony z przodu i z tyłu niebieską tabliczką z białym literowym skrótem TIR.
Dzisiaj rzucam wypoqiedzenie... walić te robote ja chce żyć. Juź wole niech mnie cos na drodze rozjedzie chociaź idszkodowanie bedzie
Akcje z początku filmu to nie testy ciężarówek... To testy systemów antyterrorystycznych. I w tym przypadku kierujący ma właśnie nie przeżyć, żeby inni mogli żyć.
haha, ciągle widziałem tylko gifa jak ta ciężarówka cały czas jedzie i się wkurwiałem, że nie mogłem tego zobaczyć do końca a specjalnie nie chciało mi się tego szukać. Jestem spełniony, mogę umierać
Nie dowiozą juz chlebka na rano.
kiedy pojawiło się określenie TIR na ciężarówkę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów