-Spokojnie, przecież jestem tolerancyjny dla pedałów i odmieńców.
-Spokojnie, przecież jestem tolerancyjny dla pedałów i odmieńców.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
każdy jest inny uszanujmy to i nie wpierdalajmy sie w ich życie i ich ciało niech sobie robia co chca przecie jesteśmy niby "Wolni"
ja nic nie mam do ludzi skoro tak natura chciała ... wszystko ma wady w systemie i czasami sie rodzi ktoś kto woli facetów albo kobiety ktoś kto woli sie masturbować patrząc na ognisko albo jebać małe dzieci
każdy jest inny uszanujmy to i nie wpierdalajmy sie w ich życie i ich ciało niech sobie robia co chca przecie jesteśmy niby "Wolni"
Opowiedz nam o swojej przygodzie w harcerstwie
każdy jest inny uszanujmy to i nie wpierdalajmy sie w ich życie i ich ciało niech sobie robia co chca
lajtek12,
ja nic nie mam do ludzi skoro tak natura chciała ...
Nietrafiony komentarz. Tu jest typowy temat w którym trzeba się wyżywać, popisywać ciasnotą umysłową i pisać "pedał, lewactwo, odmieniec etc" dając upust swoim fantazjom, równocześnie wypierając się swoich ułomności
lajtek12,
Nietrafiony komentarz. Tu jest typowy temat w którym trzeba się wyżywać, popisywać ciasnotą umysłową i pisać "pedał, lewactwo, odmieniec etc" dając upust swoim fantazjom, równocześnie wypierając się swoich ułomności
Ułomni są ci, którzy idą za euro-propagadną każdego zboczenia. Ale nie najgorsze są teraz pedały, ale lemingi które łykają każda idee rządu i unii jak ulicznica spermę.
Jak nie jesteś pedałem albo nie popierasz pedałów macających się na ulicy to jesteś ciasnotą umysłową? ciasnotą jest właśnie tolerowanie wszystkich dewiacji, bo "postęp" i łykanie tego jak debil. Idź wpierdalać gówno swojego partnera gdzie indziej. I nie wypieraj się swojej ułomności, wiemy że lubisz jak twój partner sra Ci na ryj, cioto czujesz się tak bardzo postępowy, gdy na twoją twarz i klatę leci tona kału z rozepchanego odbytu twojego chłopaka Tomka i jego ojca Stefana
tak głośno protestujesz przeciwko pedałom to pewnie ssiesz pałę księdzu. I NIE WYPIERAJ SIĘ (czyt. zignoruję twoje argumenty bo tak), bo sam dobrze wiesz, że trzeciej opcji nie ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów