Filmik instruktażowy pokazujący jak profesjonalnie kołkuje się styropian na elewacji domu. Tomek ma fach w rękach- prawdziwa złota rączka Tylko trochę skromny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na miejscu Tomka fachowca, wziął bym kija i jebnął kolegę w ryja.
A ściana faktycznie jak po oszczale altyrer artylr altyleryjskim kurwa, po ospie.
A ściana faktycznie jak po oszczale altyrer artylr altyleryjskim kurwa, po ospie.
Zastanawiam się który jest bardziej upośledzony. Ten co robi czy ten co filmuje. Wieśniactwo umysłowe pełną gębą.
Kurwa jego mać jak można tak nakurwić tyle kołków
Trzeba być chyba ślepym i pierdolniętym by coś takiego odjebać Właściciel domku powinien Tomkowi spuścić "artyleryjski" wpierdol, a kamerzyście wcisnąć fona w dupsko za podjudzanie.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Trzeba być chyba ślepym i pierdolniętym by coś takiego odjebać Właściciel domku powinien Tomkowi spuścić "artyleryjski" wpierdol, a kamerzyście wcisnąć fona w dupsko za podjudzanie.
alrteyjeiskim ostrzale
oo widze sami fachowcy juz sie odzywaja. Ilosc kolkow sie zgadza, robi po 5 na jeden element. Poprostu gosc ma takiego rozbierzniaka z ta wiertarka ze wyglada to wszystko tragicznie. Ogolnie gosc co nagrywal to wybitny kretyn, a ten na rusztowaniu to zwykly partacz. To tyle.
chociaz sie kurwa trzymac bedzie i nie zlezie z pierwszymi roztopami kurwa
Pracowity człowiek zrobił co mu kazali, myśle że większą gwiazdą jest pan "Oszczał altyrelyjski"
To już mamy Amelinium i Artylelyjski ostrzał... Ciekawa jaka będzie następna lingwistyczna perełka
Biedny człowiek. Uczciwą pracą na chlanie zarabia a inni mu dokuczają.
Co za porażka, typek wszystko dobrze robi. To tylko tak chujowo wygląda, przyjdzie klej, tynk i malowanie i będzie elegancko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów