📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój sąsiad leczył się tak z alkoholizmu kiedyś ale nie zdążył wstać jak jechał pociąg...
P.S. Sąsiad już nie pije
P.S. Sąsiad już nie pije
Kurwa jasna ! Jak już, już myślę że nie będzie można mnie niczym zaskoczyć to pojawia się informacja o debilach leczących się trakcją kolejową.... Kurwa jasna Niech leczą się przez dotyk trakcji wysokiego napięcia albo niech leżą na bardziej uczęszczanych liniach..
Dlaczego nigdy nie stanie się tak, że ludzie tak samo ślepo będą wierzyć, że na wszystkie kobiece dolegliwości najlepsza jest świeżo wtłoczona do ust/gardła męska sperma?
tak samo tracę powagę słysząc o 300. pielgrzymce... fenomen "polaka-katolika" zabija wszelki racjonalizm
pierdolony durczak, dlczego on mnie tak bardzo wkurwia...chyba juz zapomnial jak mial raka i sie zalil na wizji, bezczelny typ
Kurwa trójkąt 'intelektualny" tvn'u Czyli 2 debili i baba których nienawidzę :p
A po programie wszyscy poszli do kościoła modlić się do drewnianego krzyża z figurką wiszącego, gołego faceta...
Piotrcovianin napisał/a:
Mój sąsiad leczył się tak z alkoholizmu kiedyś ale nie zdążył wstać jak jechał pociąg...
P.S. Sąsiad już nie pije
Pije , ale dalej probuje leczyc wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10076917,Wypadek_po_Przystanku...
Tak Cie to bawi bucu, rżysz jak świnia zarzynana w oborze, mięso chodzące. Odebrać tylko kurwa wypłatę z TVN nażreć się wyleczyć, zlikwidować zmarszczki i kupić porsche. żebyś tak zdychał na trąd albo na raka pajacu jeden z drugim.
kto nie lubi zjebanego kuźniara ? Piwo
ale z milionów które modlą się np do krzyżyka i wierzą w mity z biblii by się tak raczej nie smiali...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów