📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam żeś to zrobił i szukasz atencji na blogach i instagównach a będziesz nam tu ściemniał
Reklama swoich stron do wyjebania a użytkownik i jego IP do zbanowania.
Kurwa, tyle głów się zmarnowało, galarety dla całego wesela by nagotował. A żeby tak antychrysta diabelskiego co to wymyślił chociaż lumbago dopadło.
mygyry napisał/a:
Sam żeś to zrobił i szukasz atencji na blogach i instagównach a będziesz nam tu ściemniał
Na zagramanicznym forum, elegancko by podziekowali za dostarczony materiał i kto by chcial zajrzalby na jego socialmedia. Ale nie u nas "łeeee kurwa sam zes zrobil chujowe łee" Po jego fotach widać ze jarają go takie klimaty a zdjęcia potezne. Jestem w stanie uwierzyc, ze taki eksplorator jak on znalazł to osobiście. Sztos!
Kepeszek napisał/a:
Na zagramanicznym forum, elegancko by podziekowali za dostarczony materiał i kto by chcial zajrzalby na jego socialmedia. Ale nie u nas "łeeee kurwa sam zes zrobil chujowe łee" Po jego fotach widać ze jarają go takie klimaty a zdjęcia potezne. Jestem w stanie uwierzyc, ze taki eksplorator jak on znalazł to osobiście. Sztos!
Smutne jest to ze pod wątkiem z fajnymi zdjęciami sami malkontenci, ale pod filmem na dole gdzie typ wrzucił nagranie zwykłej kradzieży to nikt nie narzeka.
W ogóle nie wygląda przerażająco, chyba, że ktoś ma świadomość ukształtowaną przez księdza i katechetkę. I założę się, że jakaś katolska kurwa to rozwali, bo tak, bo nie ma krzyżyka z Jeżusjem Chytrusiem, więc do pieca.
Niestety ale muszę Was zmartwić, bo autor tego nie zrobił. W okolicy mieszka taki rudy, upośledzony umysłowo chłopak, który nie potrafi powiedzieć dwóch zdań poprawnie, zasadniczo wszyscy go unikają, chodzi z wypasionym Nikonem kupionym podobno przez wujka, żeby się odczepił i przestał "przytulać"... i straszy okoliczne dziewuchy, ale jest nieszkodliwy. Podobno.
Grałem w różne gry, obejrzałem setki filmów, animacji gdzie były przeróżne tematyki i takowe motywy totemów, guseł, straszaków, ale obejrzawszy z prawdziwego zdarzenia kości ułożone w takie oto właśnie totemy czuję pewien niepokój. Wygląda to strasznie i obłędnie zarazem. Łap piwo i followa, a te stare dziady co pierdzą w fotel i mówią, że chujowe, cóż, sami są chuja warci a jedynie negować jak prawdziwy Polak potrafią. Dobry materiał
Grałem w różne gry, obejrzałem setki filmów, animacji gdzie były przeróżne tematyki i takowe motywy totemów, guseł, straszaków, ale obejrzawszy z prawdziwego zdarzenia kości ułożone w takie oto właśnie totemy czuję pewien niepokój. Wygląda to strasznie i obłędnie zarazem. Łap piwo i followa, a te stare dziady co pierdzą w fotel i mówią, że chujowe, cóż, sami są chuja warci a jedynie negować jak prawdziwy Polak potrafią. Dobry materiał
Np ten.
Np ten.
Albo ten, co sra gównem owsianym na prawo i lewo
mygyry napisał/a:
Np ten.
mygyry napisał/a:
Np ten.
wujekslepy napisał/a:
Reklama swoich stron do wyj***nia a użytkownik i jego IP do zbanowania.
Albo ten, co sra gównem owsianym na prawo i lewo
[quote="mrfreak16"Grałem w różne gry, obejrzałem setki filmów, animacji gdzie były przeróżne tematyki i takowe motywy totemów, guseł, straszaków, ale obejrzawszy z prawdziwego zdarzenia kości ułożone w takie oto właśnie totemy czuję pewien niepokój. Wygląda to strasznie i obłędnie zarazem. Łap piwo i followa, a te stare dziady co pierdzą w fotel i mówią, że chujowe, cóż, sami są chuja warci a jedynie negować jak prawdziwy Polak potrafią. Dobry materiał
A zgrałeś tysiąc talii kart?
A zgrałeś tysiąc talii kart?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów