📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Chyba szkola ich na strongmenow a nie wojsko
Phi, podpierduchy, nie komandosi
Nie jestem specjalistą, ale zadania typu bieg/ćwiczenia z obciążeniem, przewroty, to chyba coś co każda osoba mieniąca się żołnierzem powinna być w stanie wykonać, a nie tylko wojska specjalne? Czy mam zbyt duże oczekiwania co do wojska?
Najwyraźniej często ich sprzęty łapią kapcie, przez co szkolą swoich żołnierzy tak by ci wymianiali opony jak w pit stopie podczas zawodów F1
To są wulkanizatorzy, a nie żadne tam służby specjalne.
albazsanagycjib napisał/a:
Nie jestem specjalistą, ale zadania typu bieg/ćwiczenia z obciążeniem, przewroty, to chyba coś co każda osoba mieniąca się żołnierzem powinna być w stanie wykonać, a nie tylko wojska specjalne? Czy mam zbyt duże oczekiwania co do wojska?
Raczej tak. Poza tym po jaką cholerę ładują im takie obciążenia skoro nie są w stanie z nim dobrze ćwizczenia wykonać. Zamiast przysiadu półprzysiad, pompki też nie do końca schodzą. Lepsze efekty są z mniejszym ciężarem, ale w pełnym zakresie ruchu. Chyba specjalnie to tak zrobili żeby ładnie pod publiczkę wyglądało
Dunlop się w grobie przewraca.
nasi są i tak dużo lepsi, co pokazali w ciągu ostatnich 20 lat, bo noszenie opon i bieganie to nie wszystko
tacy podobni, a poważnie, filmik propagandowy
nasi są i tak dużo lepsi, co pokazali w ciągu ostatnich 20 lat, bo noszenie opon i bieganie to nie wszystko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów